Facebook Pixel Με τον killer στα ντέρμπι…
| 2011-02-03 18:23:00

Με τον killer στα ντέρμπι…

Με τον killer στα ντέρμπι…

Με τον Τζιμπρίλ Σισέ στη σύνθεσή του θα αγωνιστεί ο Παναθηναϊκός στα ντέρμπι που ακολουθούν, αφού στο «πράσινο στρατόπεδο» υπάρχει (συγκρατημένη) αισιοδοξία για το ζήτημα. Διαβάστε το γιατί.

Θέμα έχει δημιουργηθεί μετά τις χθεσινές δηλώσεις του Γάλλου φορ στη συνέντευξη Τύπου του ντέρμπι με την ΑΕΚ. Η κλήση σε απολογία θεωρείται δεδομένη, όχι όμως και η τιμωρία.

Στον Παναθηναϊκό σκοπεύουν να βασιστούν στην υπόθεση του Πάμπλο Γκαρσία. Ο Ουρουγουανός χαφ είχε προχωρήσει σε μία παρόμοια ενέργεια, πριν από έναν χρόνο, παρόλα αυτά τιμωρήθηκε μόνο με επίπληξη.

Πέρα του δεδικασμένου, όμως, οι «πράσινοι» δεν ανησυχούν γιατί η Π.Ε. της ΕΠΟ δεν συνεδριάζει κάθε εβδομάδα, όπως η αντίστοιχη της Σούπερ Λίγκας. Τώρα, για παράδειγμα, αναμένεται να συνεδριάσει σε περίπου μία εβδομάδα, προκειμένου να ανακοινώσει και τις κλήσεις σε απολογία.

Με άλλα λόγια η ποινή του Γάλλου, όποια κι αν είναι αυτή, θα ανακοινωθεί στα μέσα του μήνα και, ίσως αργότερα. Κάτι που σημαίνει ότι δεν τίθεται καν θέμα συμμετοχής του στα δύο επόμενα παιχνίδια με ΠΑΟΚ (εκτός αν προκύψει πρόβλημα με τον τραυματισμό του) και ΑΕΚ και, πιθανότατα, σε εκείνο εναντίον του Ολυμπιακού, στο Φάληρο (19/2).

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags