Facebook Pixel "Θα μου κόψουν τον πανηγυρισμό;"
| 2012-01-10 14:36:00

"Θα μου κόψουν τον πανηγυρισμό;"

"Θα μου κόψουν τον πανηγυρισμό;"

Ο Γιώργος Κατσικογιάννης ένιωθε χθες να τον "πνίγει" το δίκιο.

Από τον περασμένο Σεπτέμβριο μέχρι τον Νοέμβριο προσερχόταν για προπόνηση στις 6.30 το πρωί (!) μαζί με τον γυμναστή του Ολυμπιακού Χρήστο Μουρίκη (όταν ακόμη δεχόταν πιέσεις να λύσει το συμβόλαιό του), αλλά δεν δημοσιοποίησε αυτό το "καψώνι" στο οποίο υποβαλλόταν για να μη δημιουργήσει πρόβλημα στους "ρυθρόλευκους", όπως έλεγε χθες στους συμπαίκτες του στη Δόξα Δράμας...

Δεν μπορούσε να "χωνέψει" λοιπόν ότι προκάλεσε ολόκληρο ντόρο το γεγονός ότι πανηγύρισε το κυριακάτικο 0-0 κόντρα στην πρώην ομάδα του.

"Από 12 χρόνων ήμουν στον Ολυμπιακό. Υποστηρίζω την ομάδα και θέλω να πάρει το πρωτάθλημα. Ο Ολυμπιακός όμως με έδιωξε και τώρα με πληρώνει η Δόξα.

Δεν κατάλαβα... Θα μου κόψουν και τον πανηγυρισμό; Γιατί να μην πανηγυρίσω την ισοπαλία; Γιατί να μην αγκαλιάσω τους συμπαίκτες μου με τη λήξη του ματς; Είναι όμως ψέματα ότι πανηγύρισα έξαλλα μέσα στα αποδυτήρια", τόνιζε χθες στο περιβάλλον του ο 23χρονος αμυντικός μέσος.

Διευκρίνιζε δε για το μικροεπεισόδιο με τον Αβραάμ Παπαδόπουλο: "Στη φυσούνα διαμαρτυρήθηκα στον διαιτητή (Παπαπέτρου). Τον ρώτησα γιατί παίξαμε πάνω από έξι λεπτά καθυστερήσεις, ενώ έδειξε πέντε. Παίζαμε μέχρι να βάλει γκολ ο Ολυμπιακός; Δεν μπορείς να παίζεις με τις οικογένειές μας του είπα.

Τότε ο Αβραάμ απευθύνθηκε σε μένα λέγοντας... έλα, μη μιλάς εσύ... Τον κοίταξα, αλλά δεν απάντησα. Δεν ήθελα να δώσω δικαιώματα. Ισως αντέδρασε έτσι επειδή με είχε δει στον αγωνιστικό χώρο να πανηγυρίζω με τους συμπαίκτες μου. Δεν ξέρω...".

Μάλιστα, στο τέλος ο παίκτης της Δόξας χαιρέτησε πρώην συμπαίκτες του, αλλά απέφυγε το συναπάντημα με τον Αβραάμ και τον Βαλβέρδε. "Με κορόιδεψε. Μου έλεγε πήγαινε δανεικός για να γυρίσεις καλύτερος. Οπου πήγα έπαιξα, αλλά όταν επέστρεψα μου είπε δεν κάνεις... Δεν πειράζει, όμως, ο Θεός είναι μεγάλος. Κι ας μας είχαν του πεταματού...".

Πηγή: Goal

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags