Facebook Pixel Αυτό έλειπε...
| 2012-01-13 16:05:00

Αυτό έλειπε...

Αυτό έλειπε...

"Δεν έχει να φοβηθεί τίποτα ο Ολυμπιακός", δήλωσε ο Γιάννης Ποτουρίδης ενόψει της αναμέτρησης με τον ...Λεβαδειακό μέσα στο "Καραϊσκάκη"! Ε, ναι, δεν παίζει και με την Μπαρτσελόνα...
 

Αναλυτικά τα όσα δήλωσε στη "Nova":

Για τον αγώνα, κόντρα στον Λεβαδειακό:

"Ο Λεβαδειακός είναι μία καλή ομάδα. Αλλά δεν κοιτάω τον αντίπαλο. Κοιτάω την ομάδα μου. Να είναι όσο πιο καλή γίνεται και να πετύχει το στόχος της που είναι η νίκη. Ο Ολυμπιακός αν είναι σοβαρός δεν έχει να φοβηθεί τίποτα. Κοιτάει μπροστά. Και όσο να 'ναι δίνει τον καλύτερό του εαυτό σε κάθε παιχνίδι. Το πρωτάθλημα έχει ακόμη πολύ δρόμο μπροστά. Δεν έχει να φοβηθεί τίποτα ο Ολυμπιακός".

Για τη ψυχολογία της ομάδας:

"Μετά από ένα άσχημο αποτέλεσμα που είχαμε με τη Δόξα, έπρεπε να δουλέψουμε σκληρά στις προπονήσεις, να μην μας πάρει από κάτω και να πετύχουμε το στόχος μας. Ο στόχος μας ήταν μόνο η νίκη και αυτό το καταφέραμε στο παιχνίδι με τον Θρασύβουλο. Και συνεχίζουμε να κοιτάμε μπροστά".

Για τη χρησιμοποίηση παιδιών από τις Ακαδημίες:

"Βλέπουμε πως παίζουν συχνά νεαροί παίκτες. Βλέπουμε πως δίνονται ευκαιρίες στον Ολυμπιακό. Μακάρι να τις αρπάξουμε απ' τα «μαλλιά» και κάθε παίκτης να καθιερωθεί στην ομάδα".

Για το αν αποτελούν παράδειγμα για τα πιτσιρίκια των Ακαδημιών:

"Είμαστε παράδειγμα. Αλλά δε σταματάμε εδώ. Κοιτάμε τη δουλειά μας και να κάνουμε ότι καλύτερο για να πετύχουμε τους στόχους μας".

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags