Facebook Pixel Η απάντηση του Ξενιάδη
| 2012-01-13 17:32:00

Η απάντηση του Ξενιάδη

Η απάντηση του Ξενιάδη

Ο Βασίλης Ξενιάδης, λίγη ώρα μετά την ανακοίνωση της ΠΑΕ, τονίζει, ότι θα πάει στη Morgan Stanley να πάρει την ΠΑΕ!

Μέσω της Morgan Stanley θα διεκδικήσει την ΠΑΕ ΑΕΚ ο Βασίλης Ξενιάδης, όπως τονίζει σε συνέντευξή του στο aek365.gr. Ο Έλληνας επιχειρηματίας, λίγη ώρα μετά την ανακοίνωση της ΠΑΕ ότι βάζει τέλος στις επαφές της μαζί του, έδωσε τη δική του απάντηση.

Ο Ξενιάδης θεωρεί ότι οι μέτοχοι της ΠΑΕ δεν είναι ιδιοκτήτες της ΑΕΚ και σύμφωνα και με όσα είπε ο Θανόπουλος στην πρόσφατη συνέντευξή του, θα μπορεί, καταβάλλοντας στη Morgan Stanley τα χρήματα που απαιτούνται ώστε να κλείσει τη συμφωνία:

«Δεν ασχολούμαι με την ανακοίνωση. Το περίμενα, εξάλλου. Αλλά και που έβγαλαν αυτή την ανακοίνωση, τι έγινε; Εμείς έχουμε σταματήσει πρώτοι τις επαφές μας. Δεν θα χρησιμοποιήσουν εμένα αυτοί οι κύριοι. Αφού δεν τους ανήκει η ΑΕΚ. Στη Morgan ανήκει.

Τους είπαμε να φέρουν το 51% των μετοχών. Μετά εξαφανίστηκαν. Έπειτα όμως από την ανακοίνωση της Morgan Stanley (σ.σ. τις δηλώσεις του Νάσου Θανόπουλου) αποδείχθηκε ότι είναι ψεύτες. Αυτοί έχουν το πλειοψηφικό πακέτο των μετοχών, με αυτούς θα πρέπει να μιλήσουμε, όχι με τον Αδαμίδη και τον Οικονομόπουλο, τον Παππά ή τον Νοτιά. Εμείς θα πάμε επίσημα στην τράπεζα με απόδειξη κεφαλαίων όπως τα θέλουν, για να πάρουμε τις μετοχές. Αυτοί θα μου πουν ή πουλάμε την ΑΕΚ ή δεν την πουλάμε. Και εκεί θα τελειώσει ή θα αρχίσει το θέμα "ΑΕΚ" για μας», μας είπε αρχικά ο Βασίλης Ξενιάδης και συνέχισε:

«Δεν με ενδιαφέρει τι λέει η ΑΕΚ. Έχω πεισμώσει τώρα. Στις 3 του μήνα έχουν Γ.Σ.. Είναι έννομη, όπως λένε; Άντε, ας πούμε «ναι». Τότε γιατί βιάζονται και λένε "τέλος οι συζητήσεις με τον Ξενιάδη"; Γιατί βιάζονται; Εγώ, θα πάω λοιπόν στη Morgan, θα μιλήσω μαζί τους και θα βγάλω στη δημοσιότητα την απάντηση της Morgan Stanley!", δεσμεύθηκε ο Έλληνας επιχειρηματίας.

Καταλήγοντας συνέχισε το κατηγορώ εναντίον της διοίκησης: «Δεν έχουν καλή θέληση, οι κύριοι. Οι συμφωνίες γίνονται με τον εξής τρόπο: μπαίνεις σε ένα γραφείο, μου δείχνεις τι πουλάς, σου δείχνω τι έχω και κλείνει το θέμα. Εγώ γιατί να τους δείξω τα λεφτά μου, αν αυτοί δεν μου δείχνουν τι πουλάνε;

Έχω δεχθεί τεράστιο πόλεμο. Έχω πει πάρα πολλά. Πλέον πάμε με άκρα μυστικότητα».

Πηγή: aek365.gr

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags