Facebook Pixel Η γκέλα του Ανατολάκη
| 2012-01-13 17:39:00

Η γκέλα του Ανατολάκη

Η γκέλα του Ανατολάκη

Την έκανε την γκέλα του ο Ανατολάκης. Αυτά παθαίνει όποιος πάει να... κάνει τον καπετάνιο επειδή βρήκε τυχαία στον δρόμο του ένα... κουπί! Γράφει ο Στράτος Σεφτελής.

Είναι γεννημένος ποδοσφαιράνθρωπος. «Γυαλίζει το μάτι του για νίκη», μου είχε πει κάποτε ο Μπάγεβιτς εξηγώντας μου την τυφλή εμπιστοσύνη που του είχε. Και άριστος χαρακτήρας. Aνδρας με φιλότιμο, με όλη τη σημασία της λέξης. Μπεσαλής Σαλονικιός! Αλλά με την πολιτική έχει τόση σχέση όση εγώ με το... ξύρισμα.

Κατά τη συζήτηση του νομοσχεδίου για τον αθλητισμό, έδειξε να τοποθετείται απέναντι στη ρύθμιση ώστε να επιτρέπεται σε πολίτες εκτός Ε.Ε. να επενδύουν στις ΠΑΕ. Κάτι που ενδιαφέρει άμεσα τον ΠΑΟ. Πολιτικός μιας χώρας που «διψάει» για εισαγωγή κεφαλαίων, πήρε αυτή τη θέση! Απίστευτο! Τη στιγμή που όλες οι ΠΑΕ (πλην του «σιτιζόμενου εις το Πρυτανείον» (Τσάμπιονς Λιγκ) Ολυμπιακού) αναζητούν τρόπους να αποφύγουν την πτώχευση, βρίσκεται Eλληνας πολιτικός και μάλιστα πρώην διεθνής ποδοσφαιριστής να βλέπει το ζήτημα τόσο «στενά»!

Πώς να μη περάσει από το μυαλό του καθενός ότι το έκανε προς όφελος της ομάδας που φόρεσε και αγάπησε τη φανέλα της, αλλά και για να χαϊδέψει αυτιά φανατικών στην εκλογική του περιφέρεια, στον Πειραιά, που έχουν όνειρο ζωής να δουν τον ΠΑΟ να διαλύεται; Ο σωστός πολιτικός βεβαίως δεν λειτουργεί έτσι. Προτάσσει την ουσία. Και η ουσία είναι ότι αν δεν μπουν επειγόντως ξένα κεφάλαια, είμαστε τελειωμένοι! Απαντες!

Πηγή: Εθνοσπόρ

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags