Facebook Pixel «Θα μοιραστείτε 500.000 ευρώ»
| 2012-01-13 22:00:00

«Θα μοιραστείτε 500.000 ευρώ»

«Θα μοιραστείτε 500.000 ευρώ»

Ο Βασίλης Δημητριάδης γνωστοποίησε στους παίκτες της ΑΕΚ ότι θα πάρουν λεφτά την Δευτέρα, διαβάστε πού θα πάει το υπόλοιπο μισό εκατομμύριο ευρώ από την UEFA.
 

Λίγο πριν την έναρξη της προπόνησης των ποδοσφαιριστών της ΑΕΚ στα Σπάτα ο Βασίλης Δημητριάδης ενημέρωσε τους «κιτρινόμαυρους» παρουσία του Νίκου Κωστένογλου και των συνεργατών του ότι από την Δευτέρα (το αργότερο Τρίτη) θα μοιραστούν περί τις 500.000 ευρώ...

Πρόκειται για τα χρήματα που έρχονται από την UEFA και τα μισά από αυτά (στον τραπεζικό λογαριασμό της ΠΑΕ ΑΕΚ θα μπει ένα εκατομμύριο ευρώ) θα πάνε για να καλυφθεί ένα μέρος των οφειλομένων των ποδοσφαιριστών της Ενωσης.

Πού θα πάνε τα υπόλοιπα χρήματα; Μα φυσικά σε πιστωτές της «κιτρινόμαυρης» εταιρείας και μάλιστα το μεγαλύτερο μέρος αυτών (περί τις 300.000 ευρώ) θα πάνε στον Χουανφράν στον οποίο δεν είχε δοθεί ούτε... ένα ευρώ όλο αυτό το διάστημα με τον Ισπανό άσο της Λεβάντε (που είναι 4η στην Πριμέρα Ντιβισιόν και έφτασε για πρώτη φορά στην ιστορία της στους 8 του Κυπέλλου Ισπανίας) να μην έχει κινηθεί δικαστικά σε βάρος της ΑΕΚ (κάτι που είναι προς τιμή του).

Επίσης ένα σημαντικό ποσό από τα χρήματα που μένουν (που είναι 200.000 ευρώ) θα πάνε στο ταξιδιωτικό πρακτορείο στο οποίο η «κιτρινόμαυρη» ΠΑΕ οφείλει αρκετά μεγάλο ποσό για τα ταξίδια της εντός και εκτός συνόρων...

Πηγή: gazzetta.gr

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags