Facebook Pixel «Πού να το περιμένω ρε παίδια… »
| 2011-02-04 11:32:00

«Πού να το περιμένω ρε παίδια… »

«Πού να το περιμένω ρε παίδια… »

Σε άσχημη ψυχολογική κατάσταση ήταν χθες ο Ορέστης Καρνέζης που εξομολογήθηκε στους συμπαίκτες του το αυτονόητο για το γκολ του Μίτσελ: «Έχασα τα βήματα, αλλά τέτοια τροχιά δεν την περίμενα»!

Ο 25χρονος τερματοφύλακας του Παναθηναϊκού δεν μπορούσε να πιστέψει ότι με το λάθος του στέρησε από την ομάδα του πρόκριση στους «4» του Κυπέλλου, κι αυτός ήταν ο λόγος για το ξέσπασμα που είχε στα αποδυτήρια.

Στη διάρκεια της χθεσινής προπόνησης, πάντως, τόσο ο Ζεσουάλδο Φερέιρα όσο και οι Άλεξ Τζόρβας και Βασίλης Αλεξούδης έσπευσαν να τον στηρίξουν. Όλοι τους γνωρίζουν τη δύσκολη θέση στην οποία βρίσκεται ο Καρνέζης, ενώ δεν θα πρέπει να ξεχνάμε αυτό που έχουμε γράψει από χθες. Ότι ο παίκτης αγωνιζόταν τραυματισμένος από ένα σημείο και μετά…

Ο ίδιος, πάντως, έλεγε χθες στους προπονητές του και στον Τζόρβα ότι δεν περίμενε να πάρει τέτοια τροχιά η μπάλα. «Εγώ φταίω, αυτό είναι το μόνο σίγουρο. Έχασα τα βήματα και δεν μπόρεσα να πιάσω την μπάλα, αλλά δεν περίμενα να βρεθεί σε τέτοια τροχιά», ήταν τα λόγια του Καρνέζη, που δέχτηκε τη στήριξη όλων των συμπαικτών του.

Πολύ περισσότερο του Τζόρβα, όμως, που λίγο καιρό πριν είχε βρεθεί στην ίδια θέση και γνωρίζει πολύ καλά ότι τώρα μπορεί να πάρει «από κάτω» τον συμπαίκτη του. Κάτι που δεν θέλει κανείς στην Παιανία…
 

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags