Facebook Pixel Σκοράρει και χωρίς τον Σισέ!
| 2011-02-04 11:47:00

Σκοράρει και χωρίς τον Σισέ!

Σκοράρει και χωρίς τον Σισέ!

Αναμφίβολα ο Τζιμπρίλ Σισέ αποτελεί το (πυρηνικό) όπλο του Παναθηναϊκού στη γραμμή κρούσης, οι "πράσινοι" όμως βρίσκουν τον δρόμο προς τα δίχτυα και χωρίς αυτόν, τις λίγες φορές που απουσίασε από την 11άδα.

Ο Τζιμπρίλ Σισέ, όπως όλα δείχνουν, δεν θα δώσει το παρών στη Τούμπα λόγω τραυματισμού. Το gazzetta.gr θυμίζει τι έχει κάνει ο Παναθηναϊκός στη Σούπερ Λιγκ χωρίς τον Γάλλο φορ.

Αν τελικά ο 29χρονος επιθετικός απουσιάσει από την αναμέτρηση με τον ΠΑΟΚ θα είναι μόλις η τέταρτη απουσία του από ματς του ελληνικού πρωταθλήματος τα τελευταία δύο χρόνια που αγωνζεται στην Ελλάδα. Ο Σισέ είναι βασικό και αναντικαταστάτο μέλος του Παναθηναϊκού χάνοντας πέρσι δύο παιχνίδια το ένα λόγω τιμωρίας και το άλλο λόγω... αδιαφορίας.

Το ένα ήταν κόντρα στον Πανθρακικό με τους πράσινους να επικρατούν στο ΟΑΚΑ με 2-0 με τον Σισέ να εκτίει ποινή μιας αγωνιστικής (είχε συμπληρώσει κάρτες) και το άλλο στην τελευταία αγωνιστική στα Γιάννινα. Το τριφύλλι είχε κατακτήσει και μαθηματικά το πρωτάθλημα και ο Νίκος Νιόπλιας είχε βάλει την δεύτερη ομάδα κόντρα στον ΠΑΣ επικρατώντας με 1-0.

Φέτος, οΤζιμπρίλ Σισέ έλειψε μόνο από την πρεμιέρα λόγω τραυματισμού (είχε υποστεί θλάση δευτέρου βαθμού στο φιλικό πρόβα τζενεράλε με την Τζένοα εξαιτίας του χορταριού στο ΟΑΚΑ) απέναντι στην Ξάνθη. Οι πράσινοι στην άδεια Λεωφόρο ήρθαν κόντρα στους Ακρίτες ισόπαλοι με 1-1. Αυτή ήταν και η μοναδική απώλεια στην Σούπερ Λιγκ χωρίς τον σούπερ σταρ του Παναθηναϊκού να συμμετέχει. Συνολικά οι πράσινοι χωρίς τον Σισέ στη σύνθεση τους έχουν απολογισμό δύο νίκες και μια ισοπαλία με τα γκολ αν είναι 4-1.

Διαβάστε ολόκληρο το θέμα στο gazzetta.gr

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags