Facebook Pixel Mεταγραφολογία από Τεννέ
| 2012-01-15 22:30:00

Mεταγραφολογία από Τεννέ

Mεταγραφολογία από Τεννέ

Ο Μπάμπης Τεννές μίλησε για τις επαφές του Παναιτωλικού με τον Μπάλαμπαν, με τον τεχνικό του Παναιτωλικού να βλέπει βελτίωση μόλις επιστρέψουν οι τραυματίες.

Αρχικά ο Τεννές υποστήριξε ότι «πιστεύω πως ήταν ένα μοιρασμένο παιχνίδι χωρίς πολλές φάσεις. Είχε 2-3 φάσεις για κάθε ομάδα. Ο Πανιώνιος ήταν πιο τυχερός και πιο ικανός και μας κέρδισε.

Υπάρχει στεναχώρια στην ομάδα μας γιατί πιστεύουμε ότι μπορούσαμε να πάρουμε αποτέλεσμα, αλλά δυστυχώς δεν τα καταφέραμε. Δεν μπορούμε να σκύψουμε ούτε το κεφάλι, ούτε να σταθούμε σε αυτό το παιχνιδι γιατί έρχεται παιχνίδι Κυπέλλου μεσοβδόμαδα και ενώ έχουμε και άλλο ματς την Κυριακή.

Ξέρουμε ότι θα γίνουν καλά και οι τραυματίες μας και θα δυναμώσουμε ακομα περισσότερο. Συγχαρητήρια στον Πανιώνιο για τη νίκη. Με προβληματίζει το ότι δεν φτιάχνουμε φάσεις και νομίζω ότι θα πρέπει να κοιτάξουμε με μεγάλη προσοχή να δυναμώσουμε την ομάδα μας εκεί. Δεν είναι ένα πράγμα που φταίει και δεν είναι ώρα να καθίσουμε να το συζητήσουμε. Θα το συζητήσουμε με τα παιδιά και θα το δούμε» .

Εκτός αυτού για τον σχηματισμό της ομάδας του τόνισε πως: «ό,τι επιθετικούς είχαμε τους βάλαμε στον αγωνιστικό χώρο. Δεν είχαμε άλλους. Πολλές φορές είναι να σου βγει και το παιχνίδι. Εμείς παίξαμε από την αρχή με τρεις επιθετικούς. Δυναμώσαμε περισσότερο στο δεύτερο ημίχρονο, κάναμε μια-δυο φάσεις, αλλά κι εγώ περίμενα περισσότερα πράγματα».

Για την συνέχεια υπογράμμισε: «Δεν νομίζω ότι υπάρχουν παιχνίδια σε αυτή τη φάση που να πούμε ότι είναι ζωής ή θανάτου. Έχει ακόμα πολύ δρόμο το πρωτάθλημα. Παίζαμε με έναν αντίπαλο που είχε την ίδια συγκομιδή με εμάς, ανεξάρτητα αν έχουμε δύο ματς λιγότερα.

Θέλαμε να μην μας προσπεράσει. Δεν τα καταφέραμε. Έγιναν αρκετά λάθη, αλλά δεν νομίζω ότι κάποιο λάθος στοίχισε. Η ενέργεια του Πανιωνίου στο γκολ ήταν πολύ καλή. Εμείς στην φάση που δημιουργήσαμε με τον Καμαρά και τον Καραμαλίκη δεν ισοφαρίσαμε».

Για τα μεταγραφικά σχολίασε: «Αυτά τα μεταγραφικά θέματα τα χειρίζεται το τμήμα σκάουτινγκ πάντα με συνεννόηση μαζί μου. Ο Μπάλαμπαν είναι ένας παίκτης που μας απασχολεί. Συζητάμε μαζί του, αλλά δεν είναι μόνο αυτός».

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags