Facebook Pixel «Tσαμπουκά, ψυχή, πάθος»
| 2011-02-04 12:49:00

«Tσαμπουκά, ψυχή, πάθος»

«Tσαμπουκά, ψυχή, πάθος»

Ο Βαγγέλης Μαρινάκης μίλησε στους παίκτες και τον Ερνέστο Βαλβέρδε μετά τον αποκλεισμό από το Κύπελλο, εξηγώντας τους τι θέλει να δει από τώρα και στο εξής στα ντέρμπι. «Την ποιότητα την έχουμε. Βάλτε τσαμπουκά, ψυχή και πάθος» το μήνυμά του.

«Ο Ολυμπιακός έγινε μεγάλος και τρανός κερδίζοντας τέτοια μεγάλα παιχνίδια. Τα ντέρμπι έχουν άλλη σημασία για τον κόσμο του Ολυμπιακού. Δεν θα είναι ωραίο να έχει πάρει η ομάδα του πρωτάθλημα και να έχει χάσει τα ντέρμπι. Δεν αμφιβάλλει κανείς ότι παίζουμε το καλύτερο ποδόσφαιρο. Απλά στα πιο μεγάλα παιχνίδια, πρέπει να δείχνουμε κι έναν άλλο χαρακτήρα. Πιο δυναμικό» είναι τα χαρακτηριστικά λόγια του, όπως δημοσιεύονται στην εφημερίδα Γαύρος, ενώ προσθέτει: «Σε αυτά τα παιχνίδια χρειάζεται η ποιότητα, που την έχουμε, αλλά δεν αρκεί. Δεν φτάνει. Μετράει και στην ψυχολογία του κόσμου και στις εντυπώσεις να παίρνεις τα ντέρμπι. Και σιγά-σιγά πρέπει ο Ολυμπιακός να βάλει κι άλλα στοιχεία στο παιχνίδι του. Τσαμπουκά, ψυχή, πάθος».

«Θα πέσουν κλοτσιές»

Ακόμη, ο Τάσος Μητρόπουλος φαίνεται να είχε προειδοποιήσει, όμως κανείς δεν τον άκουσε. «Κοιτάξτε, αυτοί θα βαράνε. Πρέπει να μπούμε δυνατά. Θα πέσουν κλοτσιές. Δεν μπορούμε μόνο να παίζουμε με πάσες» είπε χαρακτηριστικά ο γενικός αρχηγός του Ολυμπιακού.

Πηγή: katimagiko.gr

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags