Facebook Pixel Η φόρμα του υπηρεσιακού...
| 2011-02-04 14:34:00

Η φόρμα του υπηρεσιακού...

Η φόρμα του υπηρεσιακού...

...και το κοστούμι του μόνιμου! Διαβάστε πώς ο Μάκης Χάβος από υπηρεσιακός προπονητής των δύο-τριών αγωνιστικών, έγινε πρώτος και παρέμεινε.

Τρεις μήνες και κάτι... περισσότερο πέρασαν από τη στιγμή που τα κλειδιά της Τούμπας παραδόθηκαν εν λευκώ στον Μάκη Χάβο. Το gazzetta.gr παρουσιάζει πώς από υπηρεσιακός τεχνικός, λόγω των κατορθωμάτων του έγινε μόνιμος και επιτυχημένος.

Ήταν 17 Οκτωβρίου του 2010. Ούτε σχεδόν ένας μήνας δεν πέρασε από τη στιγμή που ο Παύλος Δερμιτζάκης απομακρύνθηκε και επίσημα από τον πάγκο της ομάδας του ΠΑΟΚ. Σήμερα 4 Φεβρουαρίου του 2011, με απλά μαθηματικά τρεις μήνες και κάτι μέρες, ο Μάκης Χάβος όχι μόνο δεν αντικαταστάθηκε στον πάγκο του «Δικεφάλου του Βορρά», αλλά συνεχίζει τη διαδρομή του στην ομάδα κανονικά, κάνοντας την έννοια του υπηρεσιακού προπονητή να μοιάζει με… μύθο!

Μέσα (και) στους τρεις στόχους!

Κάθε αρχή και δύσκολη, λέει ένα από τα ρητά του θυμόσοφου λαού μας. Η πρεμιέρα του Μάκη Χάβου στον πάγκο του ΠΑΟΚ ήταν ένα κολύμπι… στον ωκεανό. Στην Ισπανία και συγκεκριμένα απέναντι στην Βιγιαρεάλ. Ο ΠΑΟΚ στέκεται όρθιος, αλλά γνωρίζει την ήττα με 1-0 από μία σαφέστατα ανώτερη ομάδα την οποία στην Τούμπα την νίκησε και... έγραψε ιστορία.

Διαβάστε ολόκληρο το θέμα στο gazzetta.gr

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags