Facebook Pixel «Η ασφάλεια του Μαρινάκη φταίει…»
| 2011-02-04 15:30:00

«Η ασφάλεια του Μαρινάκη φταίει…»

«Η ασφάλεια του Μαρινάκη φταίει…»

Ο Παναγιώτης Ποικιλίδης, μέλος του Δ.Σ. του ΠΑΟΚ, κατηγόρησε τους άνδρες της ασφάλειας του Βαγγέλη Μαρινάκη ότι πέταξαν ένα σπασμένο πλέξι γκλας προς την εξέδρα...

«Εντελώς συμπτωματικά ήμουν στην ΠΑΕ και είδα το κομμάτι πλέξι γκλας που πετάχτηκε ένα κομμάτι από τους ανθρώπους ασφαλείας του κ. Μαρινάκη. Υπάρχει μαρτυρία ανθρώπων ότι το έσπασαν και το είδα το κομμάτι υπάρχει στα γραφεία κι έχει χαρτάκι που γράφει ότι είναι το συγκεκριμένο κομμάτι. Πετάχτηκε στην εξέδρα. Το γνωρίζω για τον οπαδό που θα έκανε μήνυση, αλλά δεν ξέρω τι έγινε», δήλωσε στον «Sentra 103.3».

Επίσης, σχολίασε τα γεγονότα στο Καραϊσκάκη: «Δεν βγάζω τα οπαδικά μου συναισθήματα, αλλά με τον Ολυμπιακό ξέρω πολύ καλά τι έγινε δεν πετάχτηκε μόνο ένα κέρμα που πήγε στον επόπτη και πάνω από τον πάγκο μας. Πρέπει να σταματήσουν όλα αυτά. Εγώ ξέρω ότι για την Τούμπα τα τελευταία 3,5-4 χρόνια παίρνουμε συγχαρητήρια φιλοξενούμενων όπως κι από την UEFA».

Και πρόσθεσε: «Σε καμιά περίπτωση δεν θέλω να δικαιολογήσω, αλλά θα πρέπει να ξέρουμε και τι προηγήθηκε για να φτάσει να το ρίξει. Ελάτε να δείτε τι έγινε τις προηγούμενες 3-4 μέρες. Τέτοια κινητοποίηση δεν έχει ξαναγίνει. Κάποια στιγμή ίσως αυτός έβγαλε την αγανάκτησή του κι επαναλαμβάνω ότι δεν το επικροτώ».

Τέλος, για το συμβάν στην φυσούνα του γηπέδου του Ολυμπιακού, επεσήμανε: «Γνωρίζουμε τι έγινε, γραφτήκανε, αλλά όσα ζούμε στο Καραϊσκάκη δεν γίνονται πουθενά. Φτάνει πια. Δεν μπορεί να βρίσκονται ξαφνικά τόσα άτομα στην φυσούνα. Δεν θέλω να πω τίποτα άλλο».

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags