Facebook Pixel Σε απόγνωση στον Διαγόρα
| 2012-01-18 20:31:00

Σε απόγνωση στον Διαγόρα

Σε απόγνωση στον Διαγόρα

Δύσκολα τα πράγματα στην ομάδα του Διαγόρα, με τους παίκτες να βγάζουν ανακοίνωση δείχνοντας την αγωνία τους για το μέλλον.

 

Αναλυτικά η ανακοίνωση των ποδοσφαιριστών: «Εμείς οι ποδοσφαιριστές που προερχόμαστε από τα σπλάχνα του Διαγόρα, είμαστε και οι μόνοι που βιώνουμε στο πετσί μας την κατάσταση που επικρατεί στην ομάδα. Αυτήν τη στιγμή η ομάδα δεν έχει ούτε φροντιστή ούτε φυσιοθεραπευτή, ούτε καθαρά ρούχα, ούτε σωστά αποδυτήρια. Εκτός από προπόνηση είμαστε αναγκασμένοι να διατηρούμε μόνοι μας το χώρο των αποδυτηρίων καθαρό, καταστάσεις που δεν υπάρχουν ούτε στο τοπικό ποδόσφαιρο.

Παρόλα αυτά, όλα τα παιδιά της ηλικίας μας εξακολουθούν να ζηλεύουν και να ονειρεύονται να παίξουν  στο Διαγόρα. Γιατί εκτός από το βαρύ όνομα είναι ομάδα Β' Εθνικής. Από το καλοκαίρι, παλεύουμε μόνοι μας χωρίς καμία οικονομική βοήθεια είτε από τον επιχειρηματικό κόσμο του νησιού είτε από τον απλό κόσμο, ο οποίος έχει γυρίσει την πλάτη του στο Διαγόρα.

Είμαστε μια «φουρνιά» Ρόδιων ποδοσφαιριστών που τιμά και πονάει το όνομα του Διαγόρα και προσπαθούμε να κρατήσουμε την ομάδα με όλη μας την δύναμη στη Β' Εθνική. Όσο και να το θέλουμε όμως, δεν είναι μόνο μέσα στις δικές μας δυνατότητες. Χρειαζόμαστε βοήθεια. Βοήθεια από όλο τον κόσμο της ομάδας, οργανωμένο και μη, και πάνω απ’ όλα βοήθεια και στήριξη από τους επιχειρηματίες του νησιού.

Μη μας αφήνετε μόνους. Αν αγαπάτε την ομάδα και το όνομα του Διαγόρα (την μοναδική εκπρόσωπο της Ρόδου και του Νομού μας γενικότερα στο επαγγελματικό ποδόσφαιρο), αν αγαπάτε τη νεολαία αυτού του τόπου την οποία πιστεύουμε ότι αντιπροσωπεύουμε,  ελάτε κοντά μας και στηρίξτε τις προσπάθειές μας να κρατήσουμε ψηλά τον ιστορικό σύλλογο του νησιού μας.

Είναι κρίμα μαζί με την ομάδα να χαθούν και τα όνειρα εκατοντάδων παιδιών που προέρχονται από τις Ακαδημίες του τόπου και ονειρεύονται να φορέσουν τη φανέλα του Διαγόρα. Κανένας μας δεν γνωρίζει πόσο μπορούμε να αντέξουμε μια τέτοια κατάσταση.

Τέλος, θέλουμε να επισημάνουμε και να καταγγείλουμε την πλήρη αδιαφορία του Δημάρχου και του Δημοτικού Συμβουλίου και των βουλευτών του τόπου για τα όσα βιώνουμε. Άραγε, έχουν αντιληφθεί πόσο μεγάλο πλήγμα για τον αθλητισμό και τη νεολαία του τόπου θα είναι αν ο Διαγόρας δεν μπορέσει να συνεχίσει στο πρωτάθλημα; Γιατί μέχρι τώρα εμείς οι αθλητές δεν έχουμε αντιληφθεί ότι ενδιαφέρονται να προσφέρουν τις υπηρεσίες τους στον αθλητισμό του τόπου.

Ευχαριστούμε για τη φιλοξενία - Οι εναπομείναντες ποδοσφαιριστές του Διαγόρα».

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags