Facebook Pixel "Συγκινήθηκα, γιατί μου έλειψε ο Ολυμπιακός"
| 2012-01-21 19:26:00

"Συγκινήθηκα, γιατί μου έλειψε ο Ολυμπιακός"

"Συγκινήθηκα, γιατί μου έλειψε ο Ολυμπιακός"

Ο Μίλος Τεόντοσιτς τόνισε πως ήταν πολύ δύσκολο για αυτόν να αντιμετωπίσει τον Ολυμπιακό, αλλά χάρηκε για την αναγνώριση του κόσμου για την προσφορά του στην ομάδα όλα αυτά τα χρόνια (2007-11), ενώ άφησε ανοικτό το ενδεχόμενο να επιστρέψει κάποια στιγμή.

Αναλυτικά η συνέντευξη του Μίλος Τεόντοσιτς στο sday.gr:

Πως νιώθεις που νίκησες τον Ολυμπιακό, μια ομάδα στην οποία αναδείχθηκες και πέρασες τέσσερα χρόνια της ζωής και της καριέρας σου;

«Ένιωσα περίεργα. Τα συναισθήματά μου ήταν διφορούμενα και μπερδεμένα. Είμαι χαρούμενος που επέστρεψα έστω και ως αντίπαλος. Που έπαιξα σε αυτό το γήπεδο που έχω ζήσει υπέροχες στιγμές σαν παίκτης του Ολυμπιακού. Ήταν ένας δύσκολος αγώνας με μεγάλη ένταση. Συγκινήθηκα πολύ».

Πως είναι να βλέπεις όλον αυτόν τον κόσμο να σε χειροκροτά και να αναγνωρίζει την προσφορά σου ακόμη και αν επέλεξες να φύγεις και να είσαι αντίπαλος του Ολυμπιακού πια;

«Χάρηκα που ο κόσμος με χειροκρότησε και αναγνωρίζει την προσφορά μου όλα αυτά τα χρόνια που φόρεσα τη φανέλα του Ολυμπιακού. Μου λείπει πολύ η Ελλάδα και ο Ολυμπιακός, αλλά είμαστε επαγγελματίες και έπρεπε να προσπαθήσω να κάνω το καλύτερο να νικήσω τον Ολυμπιακό, όντας παίκτης της ΤΣΣΚΑ. Ήταν πολύ δύσκολο για εμένα να αγωνιστώ κόντρα στον Ολυμπιακό, αλλά χάρηκα που επέστρεψα και θυμήθηκα ωραίες στιγμές έστω και για λίγο».

Η ΤΣΣΚΑ δυσκολεύτηκε στο ΣΕΦ, με τον Ολυμπιακό να βρίσκεται κοντά στο σκορ για τρία δεκάλεπτα. Τι ήταν αυτό που υπερίσχυσε και πήρατε τη νίκη μέσα στον Πειραιά;

«Η εμπειρία της ΤΣΣΚΑ έπαιξε καταλυτικό ρόλο. Έχουμε πολλούς παίκτες που μπορούν ανά πάσα στιγμή να έρθουν από τον πάγκο και να βοηθήσουν εξίσου καλά όσο και αυτοί που παίζουν βασικοί. Αυτός ο παράγοντας ήταν που καθόρισε και τη νίκη μας μέσα στο ΣΕΦ».

Τι πρέπει να κάνει η ΤΣΣΚΑ στη συνέχεια της Ευρωλίγκας για να επιβεβαιώσει τον τίτλο του φαβορί;

«Πρέπει να παίξουμε όπως με τον Ολυμπιακό και όπως ξέρουμε από την αρχή της σεζόν, τόσο κόντρα στην Εφές όσο και στους υπόλοιπους αγώνες. Όλοι οι αγώνες είναι κρίσιμοι από εδώ και μπρος, αλλά πρέπει να μείνουμε συγκεντρωμένοι στον στόχο μας που είναι το φάιναλ φορ. Αν δείξουμε το πρόσωπο που παρουσιάζουμε από την έναρξη της χρονιάς θα το καταφέρουμε».

Τον Ολυμπιακό πως τον είδες; Μπορεί να κάνει κάτι καλό στην Ευρωλίγκα;

«Ο Ολυμπιακός έπαιξε πολύ καλά. Είμαι χαρούμενος για αυτόν γιατί βλέπω ότι φτιάχνει ομάδα με μέλλον. Του εύχομαι τα καλύτερα και ελπίζω να συναντηθούμε ξανά και σε ακόμη μεγαλύτερη φάση της Ευρωλίγκας και φυσικά στο φάιναλ φορ. Έτσι όπως τον είδα πιστεύω ότι μπορεί να τα καταφέρει εξίσου καλά όσο και εμείς».

Πως βλέπεις που ο Ολυμπιακός στηρίζεται σε νεαρούς παίκτες, κάτι που είχε κάνει και με εσένα το καλοκαίρι του 2007, όταν και σε είχε φέρει στην Ελλάδα από την Σερβία και τη Ζελέζνικ;

«Είναι πολύ καλό και αισιόδοξο που ο Ολυμπιακός δίνει ευκαιρίες σε νέα παιδιά. Κάπως έτσι αναδείχθηκα και εγώ. Παίρνουν εμπειρίες από μεγάλους αγώνες, γεγονός που τους δίνει πολλά εφόδια για τη συνέχεια. Είναι φίλοι μου και χαίρομαι για αυτούς. Αν συνεχίσουν έτσι μπορούν να πάνε πολύ καλά και μέσα από αυτό να κερδίσει και ο Ολυμπιακός παίκτες για το μέλλον».

Θα επέστρεφες ποτέ στον Ολυμπιακό;

«Ποτέ δεν ξέρεις. Το ελπίζω».

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags