Facebook Pixel "Ήμουν ο ίδιος παίκτης"
| 2012-01-22 19:05:00

"Ήμουν ο ίδιος παίκτης"

"Ήμουν ο ίδιος παίκτης"

Ο Νοέ Ακόστα δίνει λύσεις στον Άρη, με τον ίδιο να τονίζει ότι απλά κάνει την δουλειά του και βοηθάει την ομάδα όταν του δίνει την ευκαιρία ο προπονητής του.

Ο Ισπανός άνοιξε το δρόμο για τη νίκη της ομάδας του με το γκολ της ισοφάρισης αμέσως μετά το γκολ της Δράμας. «Αυτή είναι η νοοτροπία που πρέπει να έχουμε από εδώ και πέρα. Ήταν μια σημαντική νίκη για μας και πρέπει να να κοιτάξουμε μπροστά, έχοντας το κεφάλι ψηλά, για να δούμε μέχρι πού μπορούμε να φτάσουμε», τόνισε αρχικά ο Ακόστα, ο οποίος στη συνέχεια ρωτήθηκε για την... μεταμόρφωσή του:

«Πάντοτε ήμουν ο ίδιος παίκτης. Ο προπονητής αποφασίζει ποιο παίζουν κάθε φορά και εγώ από την πλευρά μου κάνω την ίδια δουλειά στις προπονήσεις, έτσι ώστε να προσφέρω στην ομάδα όποτε μου δίνεται η ευκαιρία να αγωνιστώ. Αυτό πιστεύω ότι έκανα και σήμερα».

Τέλος, μίλησε για την προοπτική των πλέι οφ:«Πρέπει να προχωρήσουμε βήμα - βήμα. Οφείλουμε να κερδίζουμε όλα τα παιχνίδια στο γήπεδό μας και να παίρνουμε ό,τι περισσότερο μπορούμε στα εκτός έδρας ματς. Μέσα από τις νίκες θα δυναμώνουμε και στο τέλος θα δούμε τι καταφέραμε».

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags