Facebook Pixel «Παντού υπάρχουν όμορφες γυναίκες»
| 2011-02-04 23:21:00

«Παντού υπάρχουν όμορφες γυναίκες»

«Παντού υπάρχουν όμορφες γυναίκες»

Αυτή την ατάκα χρησιμοποίησε ο Κάρλος Τόχα για να περιγράψει τη ζωή και τις γυναίκες στη Θεσσαλονίκη!

Ο Κολομβιανός παίκτης του Άρη παραχώρησε συνέντευξη στο συνδρομητικό κανάλι και δεν θα μπορούσε να αναφερθεί στη νυχτερινή ζωή της συμπρωτεύουσας μιας και είναι γνωστός για τα νυχτερινά του παραστρατήματα… Παράπονο από τη Θεσσαλονίκη δεν έχει πάντως…

Διαβάστε αναλυτικά τη συνέντευξη:

Κάρλος, να μας πεις αρχικά πως εισέπραξες το 0-0 της προηγούμενης αγωνιστικής με τον ΠΑΟΚ;

«Νομίζω πως εμείς αντιμετωπίσαμε αυτό το ματς με τον καλύτερο δυνατό τρόπο. Ειδικά στο β΄ ημίχρονο είχαμε την κατοχή της μπάλας, είχαμε την κυκλοφορία, κάναμε και δυο-τρεις πολύ καλές ευκαιρίες για να πάρουμε κάτι παραπάνω. Δυστυχώς όμως τα πράγματα δεν ήρθαν όπως τα περιμέναμε. Νομίζω πως η τύχη μας έχει εγκαταλείψει σε πολλές περιπτώσεις φέτος, αλλά έτσι είναι το ποδόσφαιρο και πρέπει να κοιτάξουμε τώρα το επόμενο ματς με την ΑΕΚ».

Πως περιμένεις αυτή την αναμέτρηση;

«Είναι ένα περίπλοκο παιχνίδι. Η ΑΕΚ είναι ένας δύσκολος αντίπαλος, όμως εμείς θα πρέπει να κοιτάξουμε να πάρουμε βαθμούς και αυτό θα γίνει μόνο εάν κλείσουμε τους περισσότερους δυνατούς χώρους, ώστε να μην τους αφήσουμε να κυκλοφορήσουν τη μπάλα και να αναπτυχθούν όπως επιθυμούν. Δουλέψαμε αυτή την εβδομάδα πιο εξειδικευμένα με τον προπονητή μας πάνω σ΄ αυτούς τους τομείς και νομίζω πως είναι η κατάλληλη στιγμή για ν΄ αρχίσουμε να παίρνουμε τους βαθμούς που χρειαζόμαστε τόσο πολύ».

Πως περνάς στη Θεσσαλονίκη;

«Η Θεσσαλονίκη είναι μια μεγάλη και όμορφη πόλη. Υπάρχουν πράγματα που μπορείς να κάνεις για να περάσει ο ελεύθερος χρόνος και ειδικά για μένα που είμαι μόνος μου μακριά από την οικογένειά μου στη Κολομβία. Συνήθως κάνω βόλτες ή παίζω play station με φίλους!»

Ποια είναι η γνώμη σου για τις γυναίκες της πόλης;

«Παντού υπάρχουν όμορφες και άσχημες γυναίκες. Δεν είναι θέμα πόλης. Το σημαντικό για μένα είναι να βρεις ανθρώπους που να σε αγαπούν και ευτυχώς στη Θεσσαλονίκη ο κόσμος μου δείχνει την αγάπη του και τους ευχαριστώ πολύ γι αυτό!».

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags