Facebook Pixel Δεν θα ΠΑΣ πουθενά!
| 2012-01-24 16:45:00

Δεν θα ΠΑΣ πουθενά!

Δεν θα ΠΑΣ πουθενά!

Τι και αν μέχρι το βράδυ της Δευτέρας ο Μπακαγιόκο βρισκόταν με τα δύο πόδια στην πόρτα της εξόδου από τον ΠΑΣ, καταθέτοντας μάλιστα και προσφυγή, την Τρίτη ήρθαν τα πάνω κάτω και όπως όλα δείχνουν ο παίκτης θα παραμείνει στην ομάδα.

Μετά τη συνάντηση που είχε ο 37χρονος επιθετικός με τον Άγγελο Αναστασιάδη, αλλά και την επικοινωνία του με τον Γιώργο Χριστοβασίλη, αποφάσισε να μείνει, αφού έκατσες οι δύο πλευρές έριξαν νερό στο κρασί τους.

Από τη μία ο Έλληνας τεχνικός ξεκαθάρισε ότι υπολογίζει στις υπηρεσίες του ποδοσφαιριστή και από τη μεριά του ο παίκτης είπε πως θα αποσύρει την προσφυγή που είχε καταθέσει, λίγες ώρες πριν.

Στα αγωνιστικά θέματα, ενόψει του αγώνα πρωταθλήματος με τον Παναιτωλικό, η Τρίτη περιλαμβάνει διπλή προπόνηση. Στην πρωινή υπήρξε αρκετό τρέξιμο και ασκήσεις φυσικής κατάστασης, με τον τεχνικό του ΠΑΣ Άγγελο Αναστασιάδη να μπορεί να υπολογίζει στις υπηρεσίες των Ντε Βινσέντι και Κώτσιου οι οποίοι εξέτισαν τις ποινές τους.

Σε κανονικό ρυθμό προπονήσεων μπήκαν και οι Τζημόπουλος, Φέγκρους, Ανδράλας οι οποίοι ξεπέρασαν τα προβλήματα τραυματισμών που αντιμετώπιζαν.

Αντίθετα ο κ. Αναστασιάδης δεν μπορεί να υπολογίζει για την αναμέτρηση με τους Αγρινιώτες τον Μπεσέρα ο οποίος συμπλήρωσε τέσσερις κίτρινες κάρτες και αποφασίστηκε από το τεχνικό επιτελείο να εκτίσει την ποινή του στο συγκεκριμένο παιχνίδι.

Επόμενη προπόνηση για την ομάδα το απόγευμα της Τρίτης στο Πανηπειρωτικό όπου το βάρος θα δοθεί στις ασκήσεις με μπάλα και στην τακτική.

Πηγή: contra.gr
 

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags