Facebook Pixel Γκαβούς θα μας βγάλεις ρε Ερνέστο;
| 2011-02-05 11:15:00

Γκαβούς θα μας βγάλεις ρε Ερνέστο;

Γκαβούς θα μας βγάλεις ρε Ερνέστο;

Ευτυχώς που έχουμε μάτια και βλέπουμε τι συμβαίνει με τον Μιραλάς από τότε που παίζει στα άκρα της επίθεσης γιατί οι εξηγήσεις του Βαλβέρδε δεν πείθουν κανέναν.

Ο Βάσκος τεχνικός απαντάει σήμερα μέσω του «Πρωταθλητή» σε κάποια «καυτά» ερωτήματα σχετικά με τις τελευταίες «περίεργες» επιλογές του στον καταρτισμό της ενδεκάδας.

Μία απ’ αυτές είναι και η χρησιμοποίηση του Κέβιν Μιραλάς στα άκρα της επίθεσης. Είναι γεγονός και χιλιοειπωμένο ότι ο Βέλγος από τη στιγμή που σταμάτησε να παίζει σέντερ φορ σταμάτησε και να σκοράρει. Και όχι μόνο σταμάτησε να σκοράρει, αλλά και η απόδοσή του δεν θυμίζει σε τίποτα τον Μιραλάς τον πρώτων αγωνιστικών.

Ωστόσο, ο Ερνέστο Βαλβέρδε φαίνεται ότι δεν βλέπει κάτι τέτοιο. Αν κρίνουμε από την απάντηση που δίνει στο ερώτημα γιατί ο Βέλγος δεν παίζει πια στην κορυφή της επίθεσης εκεί που απέδιδε εντυπωσιακά για μεγάλο χρονικό διάστημα και πριν -φυσικά- ο Βάσκος τον αχρηστεύσει στα άκρα.

Η άποψη, λοιπόν, του Βαλβέρδε για το θέμα είναι η εξής: «Ο Μιραλάς δεν είναι μόνο σκόρερ, ούτε παίζει αποκλειστικά στην κορυφή της επίθεσης», λέει αρχικά ο Βάσκος, αλλά εδώ να πούμε ότι το έχει δηλώσει ο Βέλγος πως δεν θέλει να παίζει στα άκρα, αλλά στην κορυφή της επίθεσης. Εκεί που, δηλαδή, παίζει καλά και σκοράρει.

Ο Βαλβέρδε, λοιπόν, προσπαθώντας να εξηγήσει αυτή την ανορθογραφία που έχει καθιερώσει με τον Μιραλάς, συνεχίζει: «Κάνει πολλές δουλειές μέσα στο γήπεδο και είμαι ευχαριστημένος από προσφορά του στην ομάδα».

Ναι, αλλά τι δουλειές κάνει στο γήπεδο ο Μιραλάς ως εξτρέμ που εμείς οι γκαβοί δεν τις βλέπουμε ρε Ερνέστο; Ας πούμε στο τελευταίο παιχνίδι στην Τούμπα το μόνο που θυμόμαστε από τον Βέλγο είναι μία κόκκινη λίγο πιο πίσω από το κέντρο του γηπέδου (!) που χαντάκωσε την ομάδα του.

Η εξήγηση του Βαλβέρδε καταλήγει: «Εμείς βλέπουμε περισσότερα πράγματα μέσα στο γήπεδο από έναν παίκτη, επειδή ξέρουμε τι έχουμε ζητήσει πριν τον αγώνα». Οκ, Ερνέστο μας έπεισες. Είμαστε γκαβοί…
 

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags