Facebook Pixel Πονάει και στο άλλο πόδι ο Ριέρα!
| 2011-02-05 15:59:00

Πονάει και στο άλλο πόδι ο Ριέρα!

Πονάει και στο άλλο πόδι ο Ριέρα!

Μπορεί ο Ισπανός άσος να συμπεριλήφθηκε στην αποστολή για τον αγώνα με την Ξάνθη, αλλά δεν είναι καθόλου βέβαιο ότι θα αγωνιστεί.

Αυτό γιατί ο Ριέρα νιώθει νέες ενοχλήσεις στο άλλο πόδι και όχι σε αυτό που χτύπησε στον Βόλο.

Γι’ αυτό, άλλωστε, ο Ερνέστο Βαλβέρδε ανακοίνωσε σήμερα 19 παίκτες στην αποστολή παίρνοντας μαζί του και τον νεαρό Λεάντρο.

Από εκεί και πέρα, στην προπόνηση δεν έλαβε μέρος ο Ζαϊρί, ο οποίος ένιωσε έντονες ενοχλήσεις στο στήθος και υποβλήθηκε σε ακτινολογικό έλεγχο στο Θεραπευτήριο Metropolitan. Από την εξέταση διαπιστώθηκε ότι δεν υπάρχει κάποιο πρόβλημα και ο ποδοσφαιριστής συμπεριλήφθηκε στην αποστολή.

Μετά το τέλος της προπόνησης, ο προπονητής της ομάδας μας Ερνέστο Βαλβέρδε ανακοίνωσε τα ονόματα των 19 ποδοσφαιριστών που συμπεριλήφθηκαν στην αποστολή και οι οποίοι είναι:

Νικοπολίδης, Πάρντο, Τοροσίδης, Γ. Παπαδόπουλος, Μέλμπεργκ, Ρ. Μπράβο, Χολέμπας, Μανιάτης, Μοντέστο, Ιμπαγάσα, Φετφατζίδης, Φουστέρ, Ζαϊρί, Ρόμενταλ, Ριέρα, Πάντελιτς, Ντουντού, Τζιμπούρ, Λεάντρο.

Οι εκτός αποστολής ποδοσφαιριστές, Ν. Παπαδόπουλος, Ουρτάδο, Ποτουρίδης, Α. Παπαδόπουλος, Μέγερι και Μιραλάς, θα προπονηθούν ή θα συνεχίσουν τα προγράμματα αποκατάστασης που ακολουθούν αύριο στις 10:30.
 

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags