Facebook Pixel Τους έχει στην καρδιά του
| 2011-02-05 16:30:00

Τους έχει στην καρδιά του

Τους έχει στην καρδιά του

Παρά το βαρύ κλίμα σήμερα στο «Καραϊσκάκη» για το μνημόσυνο της «Θύρας 7» οι οπαδοί του Ολυμπιακού αποθέωσαν τον Κέβιν Μιραλάς. Κι αυτός ανταπέδωσε χτυπώντας την καρδιά του.

Μπορεί το μεσημέρι στο Καραϊσκάκη να ήταν γεμάτο πένθος λόγω της συμπλήρωσης 30 ετών από την τραγωδία της Θύρας 7, οι φίλοι όμως του Ολυμπιακού δεν ξέχασαν να ανεβάσουν ψυχολογικά έναν από τους παίκτες που έκαναν έστω και για ένα δίμηνο τη διαφορά για τους ερυθρόλευκους στο πρωτάθλημα.

Ο Κέβιν Μιραλάς στο περιθώριο της πένθιμης εκδήλωσης που έλαβε χώρα πριν από λίγες ώρες στον Πειραιά για τα θύματα της 8 Φλεβάρη 1981, άκουσε το γνωστό σύνθημα από τα χείλη των φίλων της ομάδας «Είσαι ο καλύτερος... για μας, Μιραλάς, Μιραλάς» και χτύπησε με το δεξί χέρι την καρδιά του δείχνοντάς τους ότι τους έχει βάλει για τα καλά μέσα σε αυτή.

Το θέμα είναι να ξαναπάρει μπρος και να υπογράψει επιτέλους το συμβόλαιο για να γίνει κάτοικος Πειραιά για τα επόμενα 3 χρόνια και να ησυχάσει και ο ίδιος και οι οπαδοί του Ολυμπιακού που ανησυχούν μην χαθεί ο αγαπημένος τους Κέβιν.

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags