05/02/11 - 19:44

Υποδοχή… ήρωα στον νικητή του «Big Brother» (ΒΙΝΤΕΟ)

Ούτε μεταγραφικό απόκτημα από το εξωτερικό να ήταν δεν θα είχε τέτοια υποδοχή. Ο λόγος για τον Γιάννη Φουκάκη, τον νικητή του «Big Brother», που γνώρισε την αποθέωση με το που πάτησε το πόδι του στο αεροδρόμιο του Ηρακλείου, έπειτα από 4 μήνες εγκλεισμού στο ριάλιτι του Alpha!

36.617views 0shares

Δεκάδες άνθρωποι είχαν μαζευτεί στο αεροδρόμιο «Καζαντζάκης» για να υποδεχτούν τον Γιάννη Φουκλακη, νικητή του ριάλιτι Big Brother. Ούτε η.... Monica Belluci να επισκεπτόταν στο νησί!

Με δάκρυα στα μάτια ο νεαρός, που συνοδευόταν από την κοπέλα του Φωτεινή και τον συμπαίκτη του Γιώργο, έπεσε στην αγκαλιά του πατέρα του. Τι να κάνει; Άνθρωπος είναι κι ας τον αντιμετωπίζουν πλέον σαν τηλε-αστέρα...

«Δεν μπορώ να σας χαιρετίσω όλους εδώ. Ελάτε στο χωριό για ένα κρασί και μεζέ», είπε στο πλήθος ο Γιάννης και, μιλώντας στην κάμερα του Alpha που διέκοψε το πρόγραμμά του για να μεταδώσει την άφιξη, ευχαρίστησε τον κόσμο για την αγάπη του.

Τέτοια ήταν η συγκίνηση του Γιάννη που -επιτέλους- επέστρεψε σπίτι, που δεν σταμάτησε να κλαίει! Ο φόβος του, πάντως, ήταν άλλος: «θα χαλάσουν το αεροδρόμιο! Δεν περίμενα τόσο κόσμο...», είπε.

Συγκινημένος ήταν και ο έτερος παίκτης του ριάλιτι, ο Γιώργος, που έκανε κολλητή παρέα με τον νικητή στο ριάλιτι μέχρι που τα βρόντηξε και έφυγε. «Ευχαριστώ για την αγάπη», είπε μόνο και πρόσθεσε πως αγαπά τον Γιάννη σαν μικρό του αδερφό.

Κάτι μου λέει πως θα καεί το πελεκούδι στο χωριό του Φουκάκη απόψε! Μην σου πω ότι μπορεί να δώσουν το όνομά του σε κανέναν δρόμο ή καμιά πλατεία...

Πηγή: star.gr