22/12/10 - 21:39

Βαλβέρδε, ο ανοιχτομάτης…

Ο Ερνέστο Βαλβέρδε ενημερώθηκε για... την κυριαρχία των μονόφθαλμων έναντι των τυφλών, σύμφωνα με την παροιμία, και δήλωσε πως η ομάδα του έχει και τα δύο μάτια ανοιχτά!  

Βαλβέρδε, ο ανοιχτομάτης…
34.024views 0shares

«Εμείς έχουμε και τα δύο μας μάτια ανοιχτά. Δεν ξέρουμε τι κάνουν οι αντίπαλοι. Ελπίζουμε ο κόσμος να είναι ευχαριστημένος και να βλέπει την προσπάθεια που κάνουμε. Είναι μακρύς ο δρόμος για το πρωτάθλημα και το Κύπελλο. Δεν είναι εύκολο να κερδίζεις. Όταν μιλάμε μετά το τέλος του αγώνα, πάντοτε φαίνονται απλά και εύκολα. Δεν ισχύει όμως αυτό. Ποτέ δεν είναι εύκολο να κερδίζεις ένα παιχνίδι», ανέφερε μετά το παιχνίδι με τον Αστέρα Τρίπολης.

 Όσον αφορά την πρόκριση στην επόμενη φάση του Κυπέλλου, σχολίασε: «Το γκολ ήταν θέμα εκείνης της στιγμής. Το σημαντικό είναι να δημιουργείς ευκαιρίες για να σκοράρεις και τη στιγμή που πας να σκοράρεις να έχεις την ψυχραιμία, όπως έκανε ο Ιμπαγάσα στη συγκεκριμένη φάση. Το σημαντικό είναι ότι έχουμε κάνει ένα πολύ καλό παιχνίδι σήμερα, προσπαθήσαμε από την πρώτη στιγμή να κάνουμε ευκαιρίες και θα μπορούσαμε να κερδίσουμε την πρόκριση από το πρώτο ημίχρονο».

Τέλος, σχετικά με την εμφάνισή των Πειραιωτών, ανέφερε: «Ήταν καλό παιχνίδι σήμερα. Και με τον Παναθηναϊκό το πρώτο ημίχρονο, και με την Ξάνθη. Το βλέπω περισσότερο σφαιρικά το ποδόσφαιρο. Η ομάδα προσπαθεί να έχει μία καλή δυναμική εκτός έδρας, προσπαθεί να δημιουργεί γκολ και ευκαιρίες. Η ομάδα θέλει να έχει την πρωτοβουλία και αυτό προσπαθούμε να κάνουμε».