Facebook Pixel «Δεν βλέπετε την στάμπα από την μπάλα;»
| 2011-02-05 23:01:00

«Δεν βλέπετε την στάμπα από την μπάλα;»

«Δεν βλέπετε την στάμπα από την μπάλα;»

Κόκκινη κάρτα (με δεύτερη κίτρινη) στο ντεμπούτο του είδε ο Ματέος, για χέρι στην τελευταία φάση. Ο Ισπανός στόπερ όμως είχε αντίθετη άποψη.

Αμέσως μετά το ματς, έδειξε στην κάμερα τη φανέλα του, η οποία στο μέρος του ώμου είχε ένα αποτύπωμα της μπάλας από λάσπη θέλοντας να δείξει ότι η αποβολή του είναι άδικη.

Στη συνέχεια δήλωσε «Είμαι στενοχωρημένος αρχικά γιατί χάσαμε και δεύτερον επειδή εξαιτίας αυτής της απόφασης δεν θα μπορέσω να παίξω στον επόμενο αγώνα. Όσον αφορά το ντεμπούτο μου και το πρωτάθλημα υπάρχουν διαφορές στη φυσική κατάσταση σε σχέση με το ισπανικό».

Ακολούθως είπε για τις επιδιώξεις με τη φανέλα της ΑΕΚ: «Περιμένω πότε θα ξαναπαίξω. Εγώ έχω έρθει για να δουλέψω. Αν ο προπονητής κρίνει ότι μπορεί να με βάλει στην ενδεκάδα, αυτός είναι ο στόχος μου, να παίξω σε όλα τα παιχνίδια για αυτό προσπαθώ καθημερινά.

Όσον αφορά τις αιτίες της ήττας είπε: «Εγώ πιστεύω ότι δεν έπρεπε να χάσουμε σήμερα. Δεν αξίζαμε την ήττα. Εμείς είχαμε την κατοχή της μπάλας. Κάναμε λάθη και από κακοτυχία δεχτήκαμε τα γκολ».

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags