Facebook Pixel Ούτε τον ...καφέ δεν θα πιουν!
| 2011-02-06 08:47:00

Ούτε τον ...καφέ δεν θα πιουν!

Ούτε τον ...καφέ δεν θα πιουν!

«Φωτιές» ανάβει στην ΑΕΚ δημοσίευμα στην Ισπανία που αναφέρει ότι ο Μανόλο Χιμένεθ έχει δώσει εντολή στον μάνατζέρ του να του βρει ομάδα στην Πριμέρα Nτιβιζιόν.

Μπορεί ο Μανόλο Χιμένεθ να δήλωνε τις προάλλες ότι πρέπει να πιει έναν καφέ με τον Σταύρο Αδαμίδη για να δει αν θα μείνει στην ΑΕΚ και τη νέα χρονιά, αλλά έτσι όπως εξελίσσονται τα πράγματα φαίνεται ότι ούτε αυτό θα γίνει.

Τον τελευταίο καιρό υπάρχουν πολλές φήμες σύμφωνα με τις οποίες ο Ισπανός τεχνικός θέλει να αποχωρήσει από την ΑΕΚ το καλοκαίρι.

Ένα δημοσίευμα στην έγκυρη «Αs», λοιπόν, ενισχύει αυτή τη φημολογία, μια και αναφέρει ότι ο Χιμένεθ έχει ζητήσει από τον μάνατζέρ του να του βρει ομάδα στην Ισπανία.

Συγκεκριμένα, ο αρθρογράφος, Χαβιέ Ματαγιάνας, γράφει στο blog του στην «As»:

«Ο Μανόλο Χιμένεθ θέλει να γυρίσει στην Ισπανία. Ο πρώην τεχνικός της Σεβίλλης κάνει μια καλή χρονιά με την ΑΕΚ. Την πήρε από την έβδομη θέση και την έχει φέρει στην τρίτη (σ.σ. τέταρτη). Προκρίθηκε επίσης στα ημιτελικά του Κυπέλλου Ελλάδας.

Παρ’όλο που έχει συμβόλαιο για ένα χρόνο ακόμα, ο Μανόλο Χιμένεθ ζήτησε από τον μάνατζερ του, Αλβάρο Τόρες, να κοιτάξει αν υπάρχει η δυνατότητα να προπονήσει πίσω στην Ισπανία».

 

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags