Facebook Pixel Από πότε τα έγραφε ο "σκύλος" για Κωστή πρόεδρο στην ΑΕΚ;
| 2012-02-02 09:03:00

Από πότε τα έγραφε ο "σκύλος" για Κωστή πρόεδρο στην ΑΕΚ;

Από πότε τα έγραφε ο "σκύλος" για Κωστή πρόεδρο στην ΑΕΚ;

"Έχω μιλήσει, υπάρχει ενδιαφέρον και είμαι θετικός να αναλάβω πρόεδρος", δηλώνει σήμερα ο Χρήστος Κωστής επιβεβαιώνοντας αυτό που είχε γράψει πρώτος ο "σκύλος" από τις 20/1.

"Έχω μιλήσει, υπάρχει ενδιαφέρον και είμαι θετικός να αναλάβω πρόεδρος. Έχω πει πως πρέπει να πάει η ομάδα σε διοίκηση πρωτοδικείου για να μπω. Είναι πολλά τα χρέη, υπάρχουν ευθύνες και έχω θέσει προϋποθέσεις. Αυτή τη στιγμή είναι δύσκολο να μπει κάποιος", λέει ο παλαίμαχος άσος στη "SportDay" και συνεχίζει:

"Αν δεν πληρωθούν τα χρέη, τι να μπω εγώ να κάνω; Να με κυνηγάνε; Σκοπός είναι να γίνουν σωστά τα πράγματα. Να πληρωθούν οι παίκτες, να στρώσει η ομάδα. Αλλιώς τι νόημα έχει;

Από εκεί και πέρα, έχω κάποιες σκέψεις. Να γίνει η ομάδα εταιρεία λαϊκής βάσης, να πάρει μετοχές ο κόσμος, να μπορέσουμε να προσελκύσουμε επενδυτές. Αν μου γίνει επίσημη πρόταση να αναλάβω θα εκφράσω τις προτάσεις μου. Αυτό που θέλω, αν μου ζητηθεί, είναι να βοηθήσω την ομάδα γιατί την πονάω".

Φυσικά, πρόκειται για επιβεβαίωση του ρεπορτάζ του sportdog, όταν από τις 20/1 σε θέμα με τίτλο "Τους τέλειωσαν οι ...γλάστρες;" γράφαμε ότι κάποιοι στην ΑΕΚ προωθούν για αντικαταστάτη του Αδαμίδη τον Χρήστο Κωστή.

Τώρα το παραδέχθηκε και ο ίδιος ο πρώην άσος της Ένωσης. Και αξίζει να θυμηθείτε τι σημειώναμε σε εκείνο το ρεπορτάζ για τις προθέσεις που έχουν αυτοί οι ...κάποιοι που θέλουν πρόεδρο τον Χρήστο Κωστή.
 

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags