Facebook Pixel Πολλά… μπαμ, χωρίς «Μπουμ»
| 2011-02-06 10:50:00

Πολλά… μπαμ, χωρίς «Μπουμ»

Πολλά… μπαμ, χωρίς «Μπουμ»

Εννιά γκολ έχει δεχτεί ο Παναθηναϊκός όταν απουσιάζει από την 11άδα του ο Ζαν Αλέν Μπουμσόνγκ, η πλέον πετυχημένη καλοκαιρινή μεταγραφή. Στην Τούμπα, πάντως, δεν θα αγωνιστεί…

Ο Μπουμσόνγκ θα λείψει από την Τούμπα και αυτή θα είναι η έβδομη φορά για φέτος. Το gazzetta.gr παρουσιάζει πως χωρίς τον Γάλλο στόπερ ο Παναθηναϊκός έχει δεχτεί εννιά τέρματα.

Ο Ζαν Αλέν Μπουμσόνγκ είναι ο στυλοβάτης της πράσινης άμυνας και παρότι στην αρχή της καριέρας του με τον Παναθηναϊκό κρίθηκε πολύ σκληρά, μετέπειτα βρήκε τα πατήματα του και έγινε ο καλύτερος παίκτης της αμυντικής γραμμής προσφέροντας σιγουριά στα μετόπισθεν.

Ο Γάλλος στόπερ θα απουσιάσει λόγω τραυματισμού από το σημερινό ματς του τριφυλλιού στην Τούμπα κάτι που «πονοκεφαλιάζει» όχι μόνο τον Ζεσουάλδο Φερέιρα αλλά και τους φιλάθλους του Παναθηναϊκού. Αλλωστε, ο «Μπουμ» έχει λείψει σε έξι ματς την φετινή περίοδο σε όλες τις διοργανώσεις και οι πράσινοι δέχτηκαν σε αυτά εννιά τέρματα. Δηλαδή μέσο όρο 1,5 γκολ ανά ματς.

Αρχή από το Τσάμπιονς Λιγκ

Η πρώτη απουσία του Μπουμσόνγκ γράφτηκε στο τέλος Σεπτεμβρίου όταν ο Παναθηναϊκός φιλοξενούσε την Κοπεγχάγη στο ΟΑΚΑ για την δεύτερη αγωνιστική των ομίλων του Τσάμπιονς Λιγκ. Ως γνωστόν οι Δανοί έφυγαν από την Αθήνα επικρατώντας με 2-0 με τα λάθη της άμυνας του τριφυλλιού να κοστίζουν. Ο Νταμ Ν΄Ντόι ξεπέρασε στην ταχύτητα τον Σαριέγκι γράφοντας το 1-0, ενώ το δεύτερο τέρμα προήλθε από εκτέλεση φάουλ. Μπορείτε να δείτε κάτω από το τέλος του κειμένου τα δύο γκολ που δέχτηκε ο Παναθηναϊκός στο ματς της κορυφαίας διασυλλογικής διοργάνωσης.

Μια και μοναδική... απαραβίαστη εστία

Ο «Μπουμ» δήλωσε απών σε παιχνίδι της Σούπερ Λιγκ στις 8 Νοέμβρη, όταν ο Παναθηναϊκός δοκιμάστηκε στο Περιστέρι. Αυτό ήταν το μοναδικό ματς που ο Ζαν Αλέν Μπουμσόνγκ δεν βρισκόταν στον αγωνιστικό χώρο και οι πράσινοι δεν δέχτηκαν γκολ καθώς επικράτησαν του Ατρόμητου με 1-0 χάρη σε τέρμα του Χριστοδουλόπουλου.

Διαβάστε ολόκληρο το θέμα, "ντυμένο" με βίντεο, στο gazzetta.gr

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags