Facebook Pixel Πήρε φωτιά η έπαυλη!
| 2011-02-06 12:15:00

Πήρε φωτιά η έπαυλη!

Πήρε φωτιά η έπαυλη!

Αναμφίβολα δεν είναι η χρονιά της Αθηνάς Ωνάση το 2010 - 2011. Εκτός από τους τραυματισμούς λόγω ιππασίας και τις απειλές της πρώην συζύγου του Ντότα, που θέλει να τους πάρει το παιδί, πήρε φωτιά και το σπίτι τους.

Σύμφωνα με δημοσιεύματα, η έπαυλη που αγόρασαν το καλοκαίρι στο αριστοκρατικό προάστιο του Oud– Turnhout κοντά στην Αμβέρσα και ακόμα δεν πρόλαβαν να εγκατασταθούν έγινε «στάχτη και μπούρμπερι».

Η φωτιά ξεκίνησε από την κουζίνα του σπιτιού, κατά την διάρκεια των εργασιών, και για καλή τύχη του ζευγαριού έγινε αμέσως αντιληπτή από τους εργάτες που τοποθετούσαν τα συστήματα ασφαλείας στον εσωτερικό χώρο του σπιτιού.

Αμέσως κλήθηκε η πυροσβεστική, ενώ το σπίτι γέμισε καπνούς σε χρόνο dt. Σύμφωνα με τις Αρχές, η φωτιά στην έπαυλη των 2,4 εκατ. ευρώ προκλήθηκε από βραχυκύκλωμα στις ηλεκτρικές εγκαταστάσεις του σπιτιού.

Το περιστατικό, όπως διαβάζουμε στην RealNews, θα καθυστερήσει για λίγο τα σχέδια του ζευγαριού να εγκαταλείψει για πάντα το Σάο Πάολο και να εγκατασταθεί στη νέα έπαυλη.

Πηγή: star.gr

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags