Facebook Pixel Έτσι ο Πανιώνιος θα έχει κακό ...Εργο-τέλος!
| 2011-02-06 17:50:00

Έτσι ο Πανιώνιος θα έχει κακό ...Εργο-τέλος!

Έτσι ο Πανιώνιος θα έχει κακό ...Εργο-τέλος!

Με αυτά τα χάλια ο Πανιώνιος δεν μπορεί να μείνει στην κατηγορία. Μια ομάδα χωρίς αρχή, μέση και τέλος έχασε πανεύκολα από τον εκπληκτικό Εργοτέλη στην Κρήτη με 2-0.

Οι Κρητικοί με αυτό το «τρίποντο» πήραν σημαντική ανάσα στη μάχη της παραμονής σε αντίθεση με την ομάδα του Τάκη Λεμονή που παραμένει κάτω από την επικίνδυνη ζώνη.

Ο Εργοτέλης ευτύχησε να σκοράρει στις αρχές των δύο ημιχρόνων με τους Σασιασβίλι (6’) και Τζούνιορ (46’). Ο δεύτερος, μάλιστα, έβαλε ένα γκολ σπάνιας ομορφιάς με μακρινό-σουτ φωτοβολίδα.

Αξίζει βεβαίως να σημειωθεί ότι στο τέλος του πρώτου ημιχρόνου αποβλήθηκε με ηλίθιο τρόπο για τους φιλοξενούμενους ο Κουμορτζί.

Δείτε στοιχεία από το LIVE του sportdog.

ΛΗΞΗ ΑΓΩΝΑ.

46': ΓΚΟΛ! Ο Εργοτέλης, όπως και στο πρώτο ημίχρονο, πέτυχε γρήγορο γκολ και έκανε το 2-0. Ωστόσο, αυτό που πρέπει να πούμε είναι ότι πρόκειται για μια ΓΚΟΛΑΡΑ του Τζούνιορ με μακρινό σουτ. 

Έναρξη δευτέρου ημιχρόνου.

45': Κόκκινη ο Κουμορτζί! Είχε που είχε τα χάλια του ο Πανιώνιος μένει και με δέκα παίκτες για όλο το δεύτερο ημίχρονο. Ο Γκανέζος αποβλήθηκε για μια χαζή κλωτσιά που έριξε στον Μπέτο.

37': Ο Εργοτέλης μέσα σε ένα λεπτό χάνει δύο πολύ μεγάλες ευκαιρίες με τον Μπούντιμιρ και τον Μπέτο αντίστοιχα. Δεν υπάρχει ο Πανιώνιος στο γήπεδο.

6': ΓΚΟΛ! Ο Εργοτέλης ανοίγει γρήγορα-γρήγορα το σκορ με κοντινή κεφαλιά του Σασιασβίλι. Προηγήθηκε κακή αμυντική λειτουργία του Πανιωνίου στο κόρνερ.

1' Έναρξη αγώνα

Οι συνθέσεις:

Εργοτέλης (Καραγεωργίου): Δασκαλάκης, Βίσιο, Ρομάνο, Τζούνιορ, Ρουμπάκης, Χίμπλινγκερ, Ολίσε (46' Κυριακίδης), Σασιασβίλι, Μπέτο (72' Καρέλης), Μπούντιμιρ, Βερπακόφσκις (70' Χρυσοφάκης).

Πανιώνιος (Λεμονής): Μάχο, Κοντοές, Λάτκα, Όμο, Τσότσαλιτς (25' Αναστασόπουλος), Γιόνσον, Κουμορτζί, Γκαλίτσιος, Γουνδουλάκης (67' Σβέρκος), Μπάλαμπαν (46' Σάμαρης), Μήτρογλου.

ΔΙΑΙΤΗΤΗΣ: Σπάθας (Πειραιά)

ΒΟΗΘΟΙ: Μποζατζίδης (Μακεδονίας), Σωτηρόπουλος (Αχαΐας)
 

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags