Facebook Pixel Πώς προέκυψε η έκπληξη Παπαζαχαρία...
| 2012-02-06 11:35:00

Πώς προέκυψε η έκπληξη Παπαζαχαρία...

Πώς προέκυψε η έκπληξη Παπαζαχαρία...

Γιατί ο Μασάδο ξεκίνησε τον Έλληνα παίκτη στα Πηγάδια και πότε το ...πληροφορήθηκε ο παίκτης.

Ο Μανουέλ Μασάδο δεν μας είχε συνηθίσει σε εκπλήξεις. Μετά από αυτό που έκανε όμως στα Πηγάδια, με την χρησιμοποίηση του Γρηγόρη Παπαζαχαρία στην αρχική εντεκάδα, θα πρέπει να είμαστε πιο …υποψιασμένοι στη συνέχεια.

Ο Παπαζαχαρίας ήταν η έκπληξη της τελευταίας στιγμής από το Πορτογάλο, αφού ο Ελληνας μέσος βρέθηκε από το πουθενά στο βασικό σχήμα. Και μάλιστα όχι στη φυσική του θέση, στο κέντρο της άμυνας ή έστω στο δεξί άκρο, αλλά στο κέντρο. Ο Μασάδο τον έβαλε δεύτερο "κόφτη" δίπλα στον Φατί.

Οι εκπλήξεις του Μασάδο δεν σταμάτησαν εδώ όμως. Ο Παπαζαχαρίας πληροφορήθηκε ότι θα ξεκινήσει στην εντεκάδα μόλις 40 λεπτά πριν τη σέντρα. Όταν, δηλαδή η αποστολή του Άρη έφτασε στο γήπεδο!

Στη θεωρία που έκανε στο ξενοδοχείο ο Πορτογάλος πριν το ματς, ανακοίνωσε τους "δέκα" της 11άδας. Για τον "ενδέκατο" δεν είπε τίποτα, αφού δεν είχε καταλήξει. Ηθελε πρώτα να δει πως θα παίξει η Ξάνθη.

Φτάνοντας, λοιπόν, στο γήπεδο και βλέποντας ότι η Ξάνθη έπαιζε με τρεις χαφ, εκ των οποίων οι δύο επιτελικοί, αποφάσισε να χρησιμοποιήσει τον Παπαζαχαρία στο κέντρο. Τότε τον φώναξε και του είπε "ετοιμάσου, παίζεις".

Η έκπληξη του παίκτη ήταν μεγάλη, όπως φυσικά και η χαρά του αφού έψαχνε την ευκαιρία. Ο Μασάδο του ζήτησε να προσέχει τον Βασιλακάκη και ο Παπαζαχαρίας ανταποκρίθηκε περίφημα στο ρόλο του.

Στην επανάληψη τον αντικατέστησε για λόγους τακτικής. Του είπε ότι "θέλω να χτυπήσω το ματς για να το πάρουμε και θα βάλω δεύτερο φορ, γι’ αυτό σε βγάζω". Κι έβαλε τον Τριανταφυλλάκο για να έρθει τελικά η νίκη.

Πάντως, ο Παπαζαχαρίας άρπαξε την ευκαιρία που του έδωσε στα Πηγάδια ο Μασάδο και έδειξε στον Πορτογάλο ότι μπορεί να τον υπολογίζει από εδώ και μπρος για πολλές δουλειές…

Πηγή: allaboutaris.com

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags