Facebook Pixel Δε θα με χαλούσε καθόλου το Βραζιλιανάκι
| 2012-02-09 10:42:00

Δε θα με χαλούσε καθόλου το Βραζιλιανάκι

Δε θα με χαλούσε καθόλου το Βραζιλιανάκι

Το γράφω, βέβαια, αυτό το κομμάτι με αφορμή την πολύ καλή εμφάνιση του Σουμπίνιο το περασμένο Σάββατο στο Λεβαδειακός-Παναθηναϊκός 1-0, αλλά και το γκολ από το Βραζιλιανάκι στο Αστέρας-Λεβαδειακός 0-1. Γράφει ο Κώστας Νικολακόπουλος.

Όμως, αφορμές μας έχει ξαναδώσει αρκετές αυτό το παιδί στη διάρκεια της σεζόν, τόσο κατά την παρουσία του στον ΟΦΗ, όσο και τώρα στη Λιβαδειά.

Κι ίσως να θυμάστε κάποια κομμάτια μου το καλοκαίρι, πρέπει να ήταν Αύγουστος, για το Σουμπίνιο. Αναρωτιόμουν, γιατί ο Ολυμπιακός είχε κρατήσει στο ρόστερ του τον Γκρίμπιτς και είχε δώσει δανεικό τον Βραζιλιάνο. Τώρα, ο Γκρίμπιτς παίζει δανεικός κάπου στο Ισραήλ κι αφού δεν μπόρεσε να παίξει ούτε τρία παιχνίδια βασικός στη Λιβαδειά…

Ειλικρινά δε θα με χάλαγε καθόλου να είχε ο Ολυμπιακός στο ρόστερ του το Βραζιλιανάκι. Για να κάνει τα ρεπό του Ιμπαγάσα. Δε νομίζω ότι πέφτει λίγος για αναπληρωματικός, που να παίζει ενίοτε και βασικός.

Υποτίθεται ότι γι΄ αυτή τη δουλειά είχε αποκτηθεί ο Γέστε, μόνο που τον Βάσκο δεν τον είδαμε σχεδόν ποτέ… Και τώρα που έφυγε, κλοτσηδόν, κι αυτός, έχει απομείνει ο Ιμπαγάσα ο μόνος πλέϊ μέϊκερ. Βεβαίως κι έχει υλικό ο Ολυμπιακός για τις θέσεις των χαφ. Ξέρω γω τώρα εάν χρειαστεί θα παίξει με την ΑΕΚ ο Μακούν η, ο Φουστέρ, παίκτες σαφώς πιο έτοιμοι από το Σουμπίνιο.

Αλλά ειλικρινά δεν μπορώ να πιστέψω γιατί δεν αξιοποιήθηκε ο Σουμπίνιο, ένας παίκτης που ήταν με την ομάδα από τον περασμένο Απρίλιο, στα φιλικά της Κύπρου, αλλά και σε όλη την προετοιμασία, δηλαδή είχε μάθει πως παίζει ο Ολυμπιακός, τι θέλει ο προπονητής κλπ, κλπ.

Τη δε θέση του Γκρίμπιτς στον πίνακα των ξένων πήρε το φθινόπωρο ο Μόνχε…

Πηγή: sport-fm.gr

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags