Facebook Pixel O καημός του Φερέιρα κι οι αλλαγές «που είναι σαν το πεπόνι»!
| 2010-12-23 00:06:00

O καημός του Φερέιρα κι οι αλλαγές «που είναι σαν το πεπόνι»!

O καημός του Φερέιρα κι οι αλλαγές «που είναι σαν το πεπόνι»!

Στόχος του Ζεσουάλδο Φερέιρα είναι να φτιάξει ένα «δυνατό σύνολο», όπως δήλωσε μετά την-ψυχοβγαλτική-πρόκριση επί των Τρικάλων…

«Δεν είναι οι θέσεις που παίζουν ρόλο. Αυτό που θέλω είναι να φτιάξω ένα ισχυρό σύνολο. Αυτό για να γίνει χρειάζεται δουλειά. Οι ομάδες φτιάχνονται με πολλές προπονήσεις και λίγα ματς κι όχι πολλά ματς και λίγες προπονήσεις. Σε έναν μήνα που είμαι εδώ έχουμε δώσει επτά ματς κι έχουμε κάνει λίγες προπονήσεις», τόνισε ο τεχνικός του Παναθηναϊκού.

Για το ματς, είπε: «Ήταν μία δίκαια νίκη. Το Κύπελλο πάντα κρύβει εκπλήξεις και πρέπει να είσαι προσεκτικός. Δεν μου άρεσε καθόλου που παίξαμε χωρίς κόσμο. Ήταν πρώτη φορά που συνέβη κάτι τέτοιο στην καριέρα μου και δεν θα ήθελα να ξανασυμβεί αυτό».

Τέλος, όταν ρωτήθηκε και για τη χρησιμοποίηση του Ιωαννίδη σε θέση επιτελικού μέσου στο ματς με τον Ολυμπιακό Βόλου, είπε ότι οι αλλαγές είναι σαν το… πεπόνι! «Ένας προπονητής πάντα σκέφτεται κάτι πριν το κάνει. Είναι ένας παίκτης γρήγορος από τη μέση και μπροστά. Χρειαζόμασταν ταχύτητα και για αυτό τον έβαλα. Οι αλλαγές είναι όπως το πεπόνι. Για να το δεις πρέπει να το ανοίξεις».
 

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags