Facebook Pixel «Αγχώθηκε» ο Αδαμίδης: «Μανόλο φεύγεις;»
| 2011-02-07 10:25:00

«Αγχώθηκε» ο Αδαμίδης: «Μανόλο φεύγεις;»

«Αγχώθηκε» ο Αδαμίδης: «Μανόλο φεύγεις;»

Αστεία αντίδραση του προέδρου της ΑΕΚ να πάρει τηλέφωνο τον Χιμένεθ μόλις έμαθε ότι ο Ισπανός έχει πάρει απόφαση να φύγει! Τα πράγματα έχουν όπως τα έχει γράψει ο sportdog.

Στο άκουσμα της χθεσινής είδησης ότι ο Μανόλο Χιμένεθ έχει πάρει απόφαση να φύγει από την ΑΕΚ ο Σταύρος Αδαμίδης φαίνεται ότι «αγχώθηκε» και έσπευσε να πάρει τηλέφωνο (ούτε καν να συναντήσει) τον Ισπανό προπονητή.

Ο πρόεδρος της «Ένωσης» με αφορμή τα δημοσιεύματα ότι ο Χιμένεθ ψάχνει ήδη ομάδα στην Ισπανία θέλησε να επικοινωνήσει με τον προπονητή της ομάδας του για να μάθει από πρώτο χέρι την αλήθεια.

Ωστόσο, δεν πήρε την απάντηση που ήθελε καθώς ο Χιμένεθ του άφησε ορθάνοιχτο το ενδεχόμενο της αποχώρησης το καλοκαίρι. «Προς το παρόν μένω και το καλοκαίρι θα δούμε», είπε ο Ισπανός τεχνικός.

Βεβαίως, τα πράγματα στην υπόθεση Χιμένεθ έχουν όπως ακριβώς τα έγραψε χθες ο sportdog. Ο Ισπανός τεχνικός έχει πάρει απόφαση να φύγει από την ΑΕΚ γιατί βλέπει ότι η κατάσταση δεν αλλάζει.

Ενδεχομένως, μάλιστα, να αποτελούσε ήδη παρελθόν αν ερχόταν ο οδυνηρός αποκλεισμός από τον Παναθηναϊκό στο Κύπελλο κι αυτό που τον κρατάει είναι η πρόκληση της κατάκτησης ενός τροπαίου με την ΑΕΚ.

Το γεγονός ότι η διοίκηση δεν μπορεί να διαθέσει λεφτά για μεταγραφές και ότι επίσης δεν έχει πληρώνει τα οφειλόμενα είναι πράγματα που έχουν ξενερώσει τον Ισπανό, όποιος μένει στην ομάδα μέχρι να φύγει.

Ακόμα και οι εγγυήσεις που φέρεται να ζητάει ο Χιμένεθ για να μείνει και τη νέα σεζόν είναι δεδομένο ότι δεν μπορούν να εκπληρωθούν από την ΠΑΕ καθώς ούτε λεφτά θα βρεθούν ως δια μαγείας το καλοκαίρι για να γίνουν 4-5 καλές μεταγραφές (τόσες θα ήθελε ο Χιμένεθ), ούτε μπορεί να μπει φρένο στην πώληση πρωτοκλασάτων παικτών από τη στιγμή που η ΑΕΚ έχει ανάγκη από ρευστό.

Εξάλλου, εδώ στον sportdog σας είχαμε ενημερώσει από τις 22 Γενάρη ότι «υπάρχει θέμα με τον Χιμένεθ» και τώρα έρχεται κι η επιβεβαίωση που το θέμα αποτελεί πρώτη είδηση στον Τύπο.
 

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags