Facebook Pixel "Έχουμε αυτοπεποίθηση". Να σε δούμε όταν επιστρέψεις...
| 2012-02-13 12:32:00

"Έχουμε αυτοπεποίθηση". Να σε δούμε όταν επιστρέψεις...

"Έχουμε αυτοπεποίθηση". Να σε δούμε όταν επιστρέψεις...

Στην επιτυχία του Μάλι να τερματίσει στην τρίτη θέση του Κόπα Άφρικα αναφέρθηκε σε δηλώσεις του ο Σεντρίκ Καντέ...

«Ήταν μεγάλη μου τιμή να είμαι αρχηγός και παίκτης αυτής της ομάδας που τερμάτισε στην τρίτη θέση του Κόπα Άφρικα. Είναι υπέροχο το συναίσθημα. Όταν αρχίσαμε αυτή τη διοργάνωση, δεν περιμέναμε τόσο καλά αποτελέσματα. Είμαστε υπερ-ευχαριστημένοι με ό,τι πετύχαμε. Πλέον έχουμε αυτοπεποίθηση, έχουμε μία νεανική ομάδα και πιστεύω πως μπορούμε να βελτιωθούμε κι άλλο τα επόμενα χρόνια», σχολίασε αρχικά μέσω του "BBC"...

Για την πορεία του Μάλι: «Χτίζουμε αυτό το πνεύμα τα τελευταία δύο χρόνια, δεν είναι κάτι καινούριο. Η δουλειά που έκανε ο προπονητής μας, Αλέν Ζιρές, και το τεχνικό επιτελείο, είναι πραγματικά φανταστική. Με την εμπειρία του ως σπουδαίος παίκτης του παρελθόντος, ο προπονητής μας βοηθά πολύ κι έχουμε να μάθουμε πολλά από αυτόν».

Για το Μουντιάλ 2014: «Αν συνεχίσουμε έτσι, μπορούμε να αισιοδοξούμε για καλή πορεία και στα προκριματικά του Μουντιάλ. Όμως η πρόκριση στα τελικά δεν είναι εύκολη υπόθεση. Προκρίνονται μόνο πέντε ομάδες από την Αφρική και θα πρέπει να αποδείξουμε ότι μπορούμε να νικήσουμε ομάδες όπως το Καμερούν, η Νιγηρία και τις άλλες ομάδες που θεωρητικά είναι καλύτερες από μας».

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags