Facebook Pixel "Πάλι καλά που έχω κάνει την καβάτζα μου!"
| 2012-02-15 09:08:00

"Πάλι καλά που έχω κάνει την καβάτζα μου!"

"Πάλι καλά που έχω κάνει την καβάτζα μου!"

Λάβρος για την κρίση στην Ελλάδα και τις πληρωμές στον Άρη ο Φατί. "Ευχαριστώ τον Θεό που είχα κάποια χρήματα στην άκρη και μου επιτρέπουν να ζω καλά", είπε και το άφησε ανοιχτό για προσφυγή!

Ο Σενεγαλέζος μέσος του Άρη μίλησε σε εφημερίδα της χώρας του, την "Le NouveLobservatuer", λέγοντας αρχικά:

"Την περσινή χρονιά είχαμε μια καλή πορεία στην Ευρώπη και πληρωθήκαμε κανονικά. Από φέτος, όμως, αρχίσαμε να νιώθουμε την κρίση.

Πληρωνόμαστε με πέντε, επτά και δέκα χιλιάδες ευρώ. Ευχαριστώ τον Θεό, που είχα κάποια χρήματα στην άκρη και μου επιτρέπουν να ζω καλά".

Εκτός αυτού, αναφέρθηκε και στην διαφορά συμπεριφοράς των διοικούντων σε Έλληνες και αλλοδαπούς ποδοσφαιριστές, υπογραμμίζοντας:

"Οι Έλληνες παίκτες είναι περισσότερο συνηθισμένοι, ξέρουν την κατάσταση της ομάδας και της χώρας. Οι ξένοι έχουν προτεραιότητα στις πληρωμές. Και Έλληνες και ξένοι παίκτες πήγαν στη FIFA να σπάσουν τα συμβόλαιά τους, γιατί δεν έχουν πληρωθεί για έναν χρόνο. Δεν ξέρω πώς καταφέρνουν να ζουν", σχολίασε μεταξύ άλλων, επισημαίνοντας:

"Αναπόφευκτα, αυτή είναι η πρώτη κουβέντα: «Πληρώθηκες; Πώς;». Για κάποιους είναι πραγματικό πρόβλημα. Ελέγχουν πού θα ξοδέψουν. Είναι πολύ περίεργο να βλέπεις ποδοσφαιριστές να προσέχουν τι θα πληρώσουν για την βενζίνη ή το εστιατόριο".

Στο τέλος αναφέρθηκε στο ενδιαφέρον ξένων επενδυτών για τις ελληνικές ομάδες και τον Άρη, ενώ μίλησε ακόμη και προσφυγή στη FIFA: 

"Αναζητούν επενδυτές στο εξωτερικό. Είναι κοντά σε μια συμφωνία. Ελπίζω να γίνει. Όπως και να έχει, δεν μπορεί να με συγκρατήσει αυτό. Νομικά, όλοι μπορούμε να πάμε στη FIFA, αν θέλουμε να σπάσουμε το συμβόλαιό μας".

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags