07/02/11 - 14:34

Είστε για τα θηρία! (ΦΩΤΟ)

Μία ακόμα φορά ο αθλητικός Τύπος στην Ελλάδα δίνει την εντύπωση λωτοφάγου ή, για να το πούμε καλύτερα, ότι γνωρίζει άριστα την έννοια της κυβίστησης! Απόδειξη η... κωλοτούμπα για την εικόνα του Παναθηναϊκού πριν από δύο εβδομάδες και χθες.

Είστε για τα θηρία! (ΦΩΤΟ)
54.190views 0shares

Aυτό δεν είναι κάτι που το λέμε στον… αέρα. Έχουμε αποδείξεις, κι αυτές δεν είναι τίποτα περισσότερο ή λιγότερο από τα δικά τους γραπτά. Αυτά που μένουν, είτε πρόκειται για πρωτοσέλιδα είτε για ρεπορτάζ στις εσωτερικές σελίδες.

Η αλήθεια είναι ότι τα πρωτοσέλιδα «χτυπήματα» έχουν κάτι διαφορετικό, αλλά αίγλη…

Εμείς απλώς θα παραθέσουμε τι έγραφε μέρος του αθλητικού Τύπου της χώρας μετά το παιχνίδι εναντίον του Πανιωνίου, στη Νέα Σμύρνη και τι σήμερα.

Οι «πράσινοι» άφησαν δύο βαθμούς στην Πλατεία και τότε όλοι έσπευσαν να τους την… πέσουν. Πού να ήξεραν, όμως, ότι το «τριφύλλι» κάτι έχει να δώσει ακόμα και δεν κατέθεσε τα όπλα, όπως έγραφε για παράδειγμα η «Εξέδρα».

Ή ότι από ομάδα για τα θηρία, του «Goal», ο Παναθηναϊκός θα γινόταν ξαφνικά ο ίδιος θηρίο!

Αρχίζοντας, λοιπόν από το «Ομάδα για τα… θηρία» και «Το θηρίο είναι εδώ!», στο «Καταθέτουν τα όπλα!» και «Το πιστεύουν!» και από το «Έληξε!» και «Επανάσταση!», στο «Γύμνια αξίας 54 εκ. ευρώ» και «Ατσάλι!».

Ναι, όλα αυτά για την ίδια ομάδα, με τους ίδιους παίκτες και τον ίδιο προπονητή. Μέσα σε διάστημα μόλις δύο εβδομάδων…