Facebook Pixel Τι Βόλος, τι Καβάλα, τι ΑΕΚ...
| 2011-02-07 14:45:00

Τι Βόλος, τι Καβάλα, τι ΑΕΚ...

Τι Βόλος, τι Καβάλα, τι ΑΕΚ...

Μπορεί να «πονάει» αλλά είναι η σκληρή πραγματικότητα για την ΑΕΚ του 2011. Οι «κιτρινόμαυροι» έχουν μικρύνει πάρα πολύ σαν μέγεθος και σε αυτό δεν ευθύνεται ο κόσμος που δεν πάει στο γήπεδο όπως πετάνε «σποντούλες» κάποιοι, αλλά οι διοικούντες που κατάντησαν την περήφανη εκπρόσωπο της προσφυγιάς ομαδούλα της σειράς. 

Ειλικρινά, υπάρχει κανείς που να πιστεύει ότι το υλικό της ΑΕΚ είναι καλύτερο αυτού που διαθέτει ο Ολυμπιακός Βόλου, η Καβάλα, ο Άρης και ο Πανιώνιος για παράδειγμα; Από πού και ως πού να είναι καλύτερο. Απ’ όλο το ρόστερ, τρεις άντε τέσσερις παίκτες θα χωρούσαν στο ρόστερ της προ ετών ΑΕΚ.

Πού να σταθούν οι Μπερνς, Γκερέιρο, Ντατόμο, Καράμπελας, Αργυρίου και όλοι οι υπόλοιποι πλάι στους Μανωλά, Σαβέφσκι, Οκόνσκι, Τσάρτα, Δημητριάδη, Αλεξανδρή, Μπατίστα, Κωστή, Ντέμη, Κασάπη, Μπορμπόκη, Σαμπανάτζοβιτς, Κετσπάγια και όλους τους υπόλοιπους παικταράδες που φόρεσαν την κιτρινόμαυρη την τελευταία εικοσαετία. Τι να λέμε τώρα; Απλά μαθηματικά είναι. Ένα και ένα κάνει δυο Σταύρο Αδαμίδη και λοιποί «ευεργέτες» της Ένωσης...


 

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags