Facebook Pixel Το πρόβλημα του Κλίτσκο είναι η ηλικία
| 2012-02-18 14:30:00

Το πρόβλημα του Κλίτσκο είναι η ηλικία

Το πρόβλημα του Κλίτσκο είναι η ηλικία

Ωρα για σπουδαίο θέαμα σήμερα το βράδυ στο Μόναχο και μάλιστα σε απευθείας τηλεοπτική μετάδοση από την ΟΤΕ sport 3 στις 11.30 μ.μ. Γράφει ο Τάσος Παπαχρήστου.

Ο παγκόσμιος πρωταθλητής της επαγγελματικής πυγμαχίας στα βαρέα βάρη Ουκρανός Βιτάλι Κλίτσκο αντιμετωπίζει τον Βρετανό διεκδικητή του τίτλου Ντέρεκ Τσισόρα με τον οποίο τίποτα δεν τον ενώνει και πάμπολλα τον χωρίζουν.

Και πριν περάσουμε στο καθαρά αγωνιστικό κομμάτι, ας εξηγήσουμε αυτές τις σημαντικές διαφορές στην προσωπική ζωή τους.

Ο Κλίτσκο είναι σήμερα σχεδόν 41 χρόνων, πτυχιούχος της παιδαγωγικής σχολής του πανεπιστημίου του Κιέβου και κάτοχος διδακτορικού με την εργασία του να φέρει τον τίτλο «Ταλέντο και πνεύμα φιλίας στον αθλητισμό».

Παντρεμένος με ένα διάσημο μοντέλο, πατέρας τριών παιδιών και ηγέτης κόμματος αντιπολίτευσης στη Βουλή που φέρει μάλιστα το όνομά του.

Ο πατέρας του Βιτάλι Βολοντιμίροβιτς Κλίτσκο υπήρξε στρατηγός της πολεμικής αεροπορίας και διοικητής των δυνάμεων καθαρισμού της περιοχής του Τσέρνομπιλ, μετά τη διαρροή πυρηνικής ενέργειας.

Ο Ντέρεκ Τσισόρα είναι πολύ πιο νέος, μόλις 29 χρόνων, και έχει γεννηθεί στη Ζιμπάμπουε πριν μεταναστεύσει στη Μ. Βρετανία.

Μετά βίας τελείωσε το σχολείο, δεν έδωσε ποτέ εξετάσεις για την είσοδό του στο πανεπιστήμιο και παραμένει ανύπαντρος.

Εχει καταδικαστεί σε τετράμηνη φυλάκιση επειδή επιτέθηκε στη φίλη του όταν βρήκε μηνύματα από άλλον άνδρα στο κινητό της.

Πριν από λίγο καιρό δήλωσε ότι του αρέσει το σεξ με γυναίκες αλλά και άνδρες.

Τι τύχη θα έχει λοιπόν το βράδυ στο Μόναχο ο καλός εναντίον του κακού;

Το πρόβλημα του Κλίτσκο είναι η ηλικία. Τα χρόνια έχουν αρχίσει να του φαίνονται, απλά δεν ξέρουμε αν ο Τσισόρα μπορεί

Με μπόι 2 μ. και άνοιγμα χεριών 2,03, με ποσοστό 88,89% σε νοκ αουτ νίκες, το υψηλότερο στην ιστορία του αθλήματος, και με γροθιές που φημίζονται για τη δύναμή τους, ο Κλίτσκο σαφώς και μπορεί να κερδίσει τον αντίπαλό του.

Βλέπετε, ο Τσισόρα φτάνει σε ύψος το 1,88 μ., έχει άνοιγμα χεριών 188 εκατοστά και μπορεί να ελπίζει στη νίκη όχι τόσο στη δύναμή του αλλά στην καλή ηλικία και την αντοχή του.

Θα πρέπει να κουράσει τον Κλίτσκο, αλλά δεν ξέρουμε αν θα φτάσει μέχρι εκείνο το σημείο

Πηγή: Goal

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags