Facebook Pixel "Ταπεινά για την πρόκριση"
| 2012-02-22 15:06:00

"Ταπεινά για την πρόκριση"

"Ταπεινά για την πρόκριση"

Ο Στέλιος Μαλεζάς γνωρίζει τις δυνατότητες της Ουντινέζε, θεωρεί πως η ιταλική ομάδα έχει ένα μικρό προβάδισμα, όμως τονίζει πως ο ΠΑΟΚ θα δώσει τα πάντα για την πρόκριση!

«Είναι ένα μεγάλο παιχνίδι, πρέπει να τα δώσουμε όλα και να προσπαθήσουμε να πάρουμε την πρόκριση», είπε αρχικά ο Έλληνας κεντρικός αμυντικός του ΠΑΟΚ.

Για την τακτική των Ιταλών: «Για μένα η Ουντινέζε είναι η καλύτερη ομάδα, σε επίπεδο τακτικής, που έχω αντιμετωπίσει ποτέ. Στο πρώτο παιχνίδι δυσκολευτήκαμε γιατί έχει ένα διαφορετικό στιλ από τις υπόλοιπες ιταλικές ομάδες και μας μπέρδεψε αρχικά, αλλά προσαρμοστήκαμε και πήραμε το αποτέλεσμα. Θεωρώ ότι πρέπει να μπούμε ταπεινά στο παιχνίδι, να σκεφτούμε ποιος είναι απέναντί μας και να παίξουμε με το ίδιο πνεύμα απέναντι στην Ουντινέζε για να πάρουμε την πρόκριση».

Για το τι πρέπει να προσέξει ο ΠΑΟΚ: «Πρέπει να προσέξουμε πάρα πολύ το πρώτο εικοσάλεπτο. Εκεί είχαμε προβλήματα και στην Ιταλία. Αν ξεπεράσουμε χωρίς προβλήματα αυτό το διάστημα, θα πρέπει να κάνουμε το παιχνίδι μας και να κυνηγήσουμε την πρόκριση».

Για το αν έχει άγχος: «Άγχος δεν πρέπει να υπάρχει. Θέλουμε την πρόκριση, είναι μια μεγάλη επιτυχία το να βρεθείς στους «16», για το σύλλογο, για τον κόσμο και για εμάς, αλλά δεν πρέπει να αγχωθούμε. Αν σκεφτούμε όπως ο κόσμος, θα είναι το μεγαλύτερο λάθος μας. Εμείς πρέπει να κάνουμε το δικό μας παιχνίδι, ο κόσμος να κάνει το δικό του».

Για το τι προβλέπει: «Δεν είμαι καλός στα προγνωστικά, θεωρώ όμως πως η Ουντινέζε έχει ένα μικρό προβάδισμα, είναι η καλύτερη ομάδα που έχω αντιμετωπίσει τακτικά και θεωρώ πως θα είναι δύσκολο ματς το αυριανό».

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags