Facebook Pixel «Αυτό το χρωστάμε στον φίλο σου!»
| 2011-02-08 10:35:00

«Αυτό το χρωστάμε στον φίλο σου!»

«Αυτό το χρωστάμε στον φίλο σου!»

Σοκαρισμένος είναι ο Ράφικ Τζιμπούρ μετά την επίθεση που δέχθηκε από άγνωστο η σύντροφός του, Βαλεντίνα Τσεπάνου. Από το νοσοκομείο στο «Καραϊσκάκη» την Κυριακή ο Αλγερινός!

Άνανδρη επίθεση δέχθηκε η κοπέλα του Ράφικ Τζιμπούρ, Βαλεντίνα Τσεπάνου, τα ξημερώματα της Κυριακής κατά την αποχώρησή της από κλαμπ της Βούλας.

Ένας άγνωστος μελαμψός υψηλόσωμος άνδρας την χτύπησε και της είπε ότι «αυτό το χρωστάμε στον φίλο σου!».

Φυσικά, ο άνδρας εννοούσε τον Τζιμπούρ και προφανώς η επίθεση είχε να κάνει με την μετακίνηση του Αλγερινού από την ΑΕΚ στον Ολυμπιακό.

Ο επιθετικός του Ολυμπιακού είναι σοκαρισμένος από την επίθεση που δέχθηκε η αγαπημένη του και από την πρώτη στιγμή βρέθηκε στο πλευρό της στο νοσοκομείο όπου μεταφέρθηκε.

Μάλιστα, την Κυριακή ο Αλγερινός πήγε από το νοσοκομείο στο «Καραϊσκάκη» για τον αγώνα με την Ξάνθη και μετά το τέλος της αναμέτρησης επέστρεψε κοντά στη σύντροφό του.

Παρά το σοκ το ζευγάρι δεν προτίθεται να προχωρήσει σε μηνύσεις, ωστόσο από εδώ και στο εξής θα έχει προσωπική ασφάλεια για να μην επαναληφθεί κάτι παρόμοιο.

Στο πρόσφατο παρελθόν ο sportdog σας είχε παρουσιάσει την «καυτή» σύντροφο του Τζιμπούρ σε ένα θέμα με φωτογραφίες και βίντεο.
 

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags