Facebook Pixel Ανατίναξαν τον φούρνο του Κωνσταντινέα! (ΦΩΤΟ)
| 2012-02-23 04:44:00

Ανατίναξαν τον φούρνο του Κωνσταντινέα! (ΦΩΤΟ)

Ανατίναξαν τον φούρνο του Κωνσταντινέα! (ΦΩΤΟ)

Εκρηκτικός μηχανισμός εξερράγη στις 01:20 τα ξημερώματα στον φούρνο που διατηρεί στην Καλαμάτα ο γνωστός Μεσσήνιος διαιτητής Πέτρος Κωνσταντινέας, ο οποίος γλίτωσε ως εκ θαύματος καθώς συνήθως αρχίζει την εργασία του στο κατάστημα από τη 01:00, αλλά απόψε έτυχε να αργήσει να πάει στην δουλειά του!

Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες ο φούρνος καταστράφηκε ολοσχερώς (!) από την βόμβα που τοποθέτησαν άγνωστοι στην επιχείρηση του έμπειρου διαιτητή της Super League.

Από την ισχυρότατη έκρηξη προκλήθηκαν επίσης σημαντικές ζημιές σε αυτοκίνητα που ήταν σταθμευμένα κοντά στο σημείο, αλλά και σε διπλανά κτήρια και καταστήματα.

Άμεσα κλήθηκαν στο σημείο τόσο η Αστυνομία, όσο και η Πυροσβεστική Υπηρεσία της Μεσσηνίας. Η Ασφάλεια Καλαμάτας ανέλαβε την διαλεύκανση της υπόθεσης καταγράφοντας τις υλικές ζημιές.

Ευτυχώς λόγω του προχωρημένου της ώρας δεν υπήρξε κάποιος τραυματισμός, ενώ φυσικά από τύχη γλίτωσε και ο Κωνσταντινέας.

Θυμίζουμε ότι πρόσφατα άγνωστοι είχαν βάψει με σπρέι το αρτοποιείο που διατηρεί ο κ. Κωνσταντινέας, μετά το παιχνίδι του Ολυμπιακού με τον ΠΑΟΚ στην Τούμπα για το πρωτάθλημα (2-1).

Πηγή: gazzetta.gr

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags