Facebook Pixel "Ξεχνιούνται τέτοια ντέρμπι;"
| 2012-02-23 13:16:00

"Ξεχνιούνται τέτοια ντέρμπι;"

"Ξεχνιούνται τέτοια ντέρμπι;"

Ο Αντρέας Ίβανσιτς δεν έχει ξεχάσει ακόμη τα ντέρμπι του Παναθηναϊκού με τον Ολυμπιακό, αλλά και τα παιχνίδια στην Τούμπα. "Είμαι τυχερός που τα έζησα", δήλωσε σε γερμανικά ΜΜΕ.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του:

Για τα "αιώνια" ντέρμπι: "Είμαι τυχερός που είχα τη δυνατότητα να ζήσω την εμπειρία ενός ντέρμπι ανάμεσα σε Παναθηναϊκό και Ολυμπιακό. Τα συναισθήματα είναι έντονα και το νιώθεις από την πρώτη στιγμή μέσα στο γήπεδο. Αγωνιστικά δεν μπορούσε να πάει καλύτερα για εμάς, μιας και καταφέραμε να κερδίσουμε τον Ολυμπιακό ύστερα από αρκετά χρόνια. Οι οπαδοί μας γιόρταζαν στους δρόμους και ήρθαν στο προπονητικό κέντρο. Ηταν σαν να είχαμε πάρει το πρωτάθλημα".

Για ένας ματς με τον ΠΑΟΚ στην Τούμπα: "Δεν ήταν καθόλου ευχάριστο. Ηταν ακραίος φανατισμός. Οπαδοί περικύκλωσαν το πούλμαν μας και επιτέθηκαν με πέτρες και διάφορα άλλα αντικείμενα. Το αποκορύφωμα ήταν όταν στην εθνική οδό μας πέταξαν μια τεράστια πέτρα στο παράθυρο του πούλμαν και χτύπησαν τον γενικό αρχηγό μας. Την επόμενη φορά πήγαμε στη Θεσσαλονίκη περικυκλωμένοι από περιπολικά".

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags