Facebook Pixel «Έτσι αναστήθηκε ο Άρης»
| 2011-02-08 13:34:00

«Έτσι αναστήθηκε ο Άρης»

«Έτσι αναστήθηκε ο Άρης»

Ο Κώστας Καίσαρης εξηγεί γιατί η ΑΕΚ δεν μπορεί να παίξει στα παιχνίδια που είναι φαβορί και γιατί δεν αντέχει στο πάνω-κάτω στα μικρά ματς στο ΟΑΚΑ.

Αναλυτικά το άρθρο του:

ΔΕΝ μπορείς να προβλέψεις τ' αποτελέσματα στο ποδόσφαιρο. Πολύ περισσότερο τις εκπλήξεις. Μπορείς όμως να τα ερμηνεύσεις. Δεν συνιστούσε κάτι το αναπάντεχο ή εντελώς απροσδόκητο η ήττα της ΑΕΚ από τον Αρη. Κακή ήταν η ΑΕΚ και στο παιχνίδι της Τετάρτης με τον Παναθηναϊκό. Οταν μάλιστα έπαιξε κατά το δυνατόν κομπλέ. Το αυτογκόλ του Καρνέζη στο 98' δεν αναιρεί τη γενικότερη εικόνα της και εμφάνισή της.

Οταν λοιπόν ο Χιμένεθ αλλάζει τους οκτώ από τους έντεκα, καλύτερη θα ήτανε η ΑΕΚ τρεις μέρες μετά ή χειρότερη; Οταν μάλιστα οι περισσότεροι απ' αυτούς που έπαιξαν έχουν αποδείξει και στο παρελθόν ότι δεν μπορούν. Και παραπάνω από μία φορά. Κάποιοι μάλιστα την ψυλλιαστήκανε τη δουλειά. Γι' αυτό και το διπλό στον ΟΠΑΠ έπεσε από το 5.50 που είχε ανοίξει κατ' αρχάς στο 4.60. Και για να πέσει μια απόδοση, πάει να πει ότι αυτοί που παίξανε διπλό τον Αρη δεν ήταν λίγοι. Ηταν αρκετοί. Δεν είναι ακατανόητες οι αντιφατικές εμφανίσεις της ΑΕΚ και κατά συνέπεια και τ' αποτελέσματα.

Εχουν τη λογική τους. Δεν έχει το υλικό η ΑΕΚ να παίξει στα παιχνίδια που είναι φαβορί. Και πολύ περισσότερο όταν δεν είναι κομπλέ. Αντίθετα παίρνει αποτελέσματα όταν μαζεύεται. Είτε πρόκειται για παιχνίδια εκτός έδρας με μικρές ομάδες είτε για ντέρμπι. Στο πάνω-κάτω στα μικρά ματς μέσα στο ΟΑΚΑ δεν αντέχει. Κι επειδή αυτό επαναλαμβάνεται παύει να αποτελεί σύμπτωση. Κάπως έτσι αναστήθηκε ο Αρης. Η ομάδα με τη χειρότερη επίθεση στο πρωτάθλημα και τα λιγότερα εκτός έδρας γκολ. Τέσσερα ματς είχε να σκοράρει ο Αρης, αλλά στο ΟΑΚΑ που βρήκε την ΑΕΚ μπόσικια έβαλε δύο. Ο Ολυμπιακός Βόλου, που παίζει ακόμα καλύτερα την κόντρα, είχε βάλει τέσσερα.

Κάπως έτσι ο Γιάννης Μιχαλήτσος έκανε τη μεγαλύτερη νίκη της καριέρας του. Κι όπως όλοι οι Ελληνες προπονητές ή καλύτερα ψευτοπροπονητές πέταξε τη σπόντα του: «Ξεπλύναμε την ντροπή του μηδέν-τέσσερα του πρώτου γύρου». Οτι ο Κούπερ δηλαδή με την ΑΕΚ έφερε μέσα στο «Βικελίδης» ντόρτια, ενώ εγώ τον Μανόλο Χιμένεθ τον κέρδισα. Τέλος πάντων. Το διπλό του Παναθηναϊκού στην Τούμπα δεν άνοιξε στο 5.50 όπως του Αρη. Στο 2.55 ήταν. Τριπλή δηλαδή το ματς. Προσωπικά το διπλό το έβλεπα σαν το τρίτο κατά σειρά σημείο. Και προφανώς έπεσα έξω.

ΠΗΓΗ: Goal

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags