Facebook Pixel "O ήρωας με το ένα πόδι!"
Ποδόσφαιρο
| 2012-02-24 15:31:00

"O ήρωας με το ένα πόδι!"

"O ήρωας με το ένα πόδι!"

Τρελαμένοι είναι οι συμπατριώτες του Ρόι Κάρολ μετά την χθεσινή του εμφάνιση κόντρα στη Ρούμπιν Καζάν. Διαβάστε τα εγκώμια για τον πορτιέρο του Ολυμπιακού.

Τα τελευταία 25 λεπτά της χθεσινής αναμέτρησης έχουν αρχίσει να ταξιδεύουν σε όλη την Ευρώπη και στην Ιρλανδία έχουν αρχίσει τα δημοσιεύματα.

Συγκεκριμένα η ιστοσελίδα joe.ie υποδέχθηκε με διθυράμβους τον 34χρονο γκολκίπερ παρουσιάζοντας μάλιστα και βίντεο τόσο από το χθεσινό ματς όσο και από το ντεμπούτο του στη Μόσχα.

Αναλυτικά, το δημοσίευμα αναφέρει:

«Αν νομίζετε ότι το ντεμπούτο του Ρόι Κάρολ στον Ολυμπιακό ήταν καλό, δείτε τι έκανε χθες το βράδυ…

Έχει γίνει ήδη ένας θρύλος του Ολυμπιακού ο Βορειοιρλανδός γκολκίπερ Ρόι Κάρολ; Δύο εβδομάδες αφότου έσωσε το πέναλτι στη Μοσχα στην πρώτη του επαφή με τη μπάλα ως παίκτης του Ολυμπιακού, ο Κάρολ έπαιξε χθες με ένα πόδι!

Ο πρώην τερματοφύλακας της Γιουνάιτεντ, τον οποίο όλοι στο Μάντσεστερ θυμούνται για το «γκολ που δεν μπήκε ποτέ» κόντρα στην Τότεναμ, βοήθησε τον Ολυμπιακό να φτάσει στη νίκη 1-0 και την πρόκριση επί της Ρουμπίν Καζάν για το Europa League χθες το βράδυ, διατηρώντας το 0 για την εστία του.

Δεν θα ήμασταν ακριβείς εάν λέγαμε ότι ένας άνθρωπος, ο Κάρολ, έδωσε την πρόκριση στον Ολυμπιακό, αφού επί της ουσίας χθες ήταν… μισός! Το έκανε στηριζόμενος στο ένα του πόδι για 25 λεπτά!

Ήταν μια πραγματικά ηρωική εμφάνιση στο πρώτο του ματς ως βασικός στον Ολυμπιακό, πραγματοποιώντας εντυπωσιακές επεμβάσεις απέναντι στους Ρώσους. Περίπου 25 λεπτά πριν το τέλος, σε μια από αυτές, τραυματίστηκε αφού ο αντίπαλός του έπεσε πάνω στο δεξί του πόδι.

Ωστόσο, όπως οι σκληρά εργαζόμενοι Έλληνες κάνουν αυτή την εποχή στην χώρα τους, έτσι και αυτός σηκώθηκε κόντρα στις δυσκολίες και κουτσαίνοντας συνέχισε τη δουλειά του. Με την ενθάρρυνση και τις επευφημίες του κόσμου, ο 34χρονος γκολκίπερ παρέμεινε στο ματς με ένα πόδι και μάλιστα στις καθυστερήσεις πραγματοποίησε μια απίστευτη επέμβαση σε κοντινή κεφαλιά του Νέλσον Βαλντές για να κρατήσει το 1-0. Μετά το τέλος της αναμέτρησης, φυσικά αποθεώθηκε και ο ίδιος απήλαυσε τις στιγμές. Τι ήρωας!»

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags