08/02/11 - 16:03

Τους δουλεύει χοντρά ο Γκερέιρο

Εξακολουθεί να κάνει δηλώσεις στο εξωτερικό για το γεγονός ότι δεν πληρώνεται και λέει ότι δεν ξέρει αν θα βρει καλύτερο συμβόλαιο από της ΑΕΚ για να φύγει!

Τους δουλεύει χοντρά ο Γκερέιρο
38.156views 0shares

Τι είναι, ρε παιδιά, αυτό το πράγμα με τον Γκερέιρο; Κάθε λίγο και λιγάκι κάνει δηλώσεις στα ξένα Μέσα κατά της «Ένωσης».

Πριν λίγες μέρες είπε ότι αυτός και οι συμπαίκτες του είναι 8 μήνες απλήρωτοι και τώρα τόνισε ότι δεν περίμενε πως δεν θα πληρωνόταν στην Ελλάδα.

Ακόμα δήλωσε πως δεν ξέρει αν μπορεί να φύγει από την ΑΕΚ, στην οποία πληρώνεται πολύ καλά. Λογικό, πού θα βρει καλύτερα;

«Έχω συμβόλαιο για άλλα 2,5 χρόνια, αλλά δεν ξέρω αν θα το εξαντλήσω. Δεν ξέρω αν θα προκύψει μία καλή πρόταση, όχι απλώς από οικονομικής πλευράς. Οπότε κανείς δεν ξέρει. Κάτι ανάλογο συνέβη όταν έφυγα από τη Λέγκια. Αλλά τότε δεν πίστευα πως οι Έλληνες δεν θα πληρώνουν», λέει ο Γκερέιρο και συενχίζει:

«Το 2010 δεν αγωνιζόμουν τακτικά στην ΑΕΚ και δεν εκπλήσσομαι που δεν με καλούσε ο ομοσπονδιακός προπονητής. Είχα ένα πρόβλημα υγείας και είχα έρθει σε ρήξη με τον τότε προπονητή μου, Ντούσαν Μπάγεβιτς. Ακόμη χειρότερα, η ομάδα με πλήρωνε με μεγάλη καθυστέρηση. Τώρα όμως έχουμε έναν πολύ καλό προπονητή, τον Μανόλο Χιμένεθ που εργαζόταν στη Σεβίλλη. Με χρησιμοποιεί συχνά, όπως για παράδειγμα στον τελευταίο αγώνα με τον Άρη.

Στα δύο προηγούμενα ματς δεν είχα αγωνιστεί, αλλά είχα παίξει στα άλλα τρία που είχαν προηγηθεί. Γίνεται rotation στην ομάδα και υπάρχουν πολλοί που θέλουν να αγωνίζονται. Αισθάνομαι πως είμαι σε καλή κατάσταση και υγιής. Η ομάδα είναι πλέον σε καλή κατεύθυνση και ο νέος πρόεδρος δουλεύει για να βελτιώσει την οικονομική κατάσταση του συλλόγου. Όσο για τα ελληνικά, δεν μπορώ να τα μιλήσω, είναι πολύ δύσκολο».