Facebook Pixel Αυτός, πάντως, θέλει...
| 2012-02-26 10:16:00

Αυτός, πάντως, θέλει...

Αυτός, πάντως, θέλει...

Ο Μακούν εξέφρασε την επιθυμία να μείνει στον Ολυμπιακό, αλλά για να γίνει αυτό θα πρέπει οι Πειραιώτες να τα "σκάσουν" το καλοκαίρι στην Άστον Βίλα. Για να μη ξεχνιόμαστε...

Αποσπάσματα των όσων δήλωσε ο διεθνής μέσος μετά το παιχνίδι με την Ρούμπιν Καζάν:

Πώς νιώθεις τώρα που είστε στους "16" του Europa League;

"Είναι μία πολύ σημαντική μέρα για ην ομάδα. Και νομίζω ότι όλοι οι παίκτες έκαναν πολύ καλή δουλειά για να έρθει αυτό το αποτέλεσμα και η πρόκριση".

Τι γνωρίζεις για την επόμενη αντίπαλό σας στο Europa League, τη Μέταλιστ;

"Δεν είναι μόνο η Μέταλιστ. Αυτό που ξέρω είναι ότι το Europa League είναι μία πολύ δυνατή διοργάνωση. Όλες οι ομάδες είναι καλές, ειδικά σε αυτή τη φάση, κι όλα τα παιχνίδια πολύ σημαντικά".

Σε είδαμε στα προηγούμενα ματς να ξεκινάς στη βασική ενδεκάδα, αυτή τη φορά έπαιξες ως αλλαγή, αλλά και πάλι τα πήγες καλά. Αισθάνεσαι κι εσύ τη διαφορά αυτή που βλέπουμε στον αγωνιστικό χώρο;

"Αυτό που μπορώ να πω είναι ότι είμαι καλά. Νιώθω πολύ καλά τώρα. Αν ξεκινάω σε έναν αγώνα, έχει καλώς, αν δεν ξεκινάω, απλώς περιμένω τη σειρά μου. Ο προπονητής ξέρει πως πρέπει να κάνει τη δουλειά του".

Νιώθεις ακόμα περισσότερο "δεμένος" με τον Ολυμπιακό; Θέλεις να συνεχίσεις στην ομάδα;

"Ελπίζω να μείνω. Ωστόσο, το πρώτο μέλημά μου είναι το …χορτάρι. Μετά θα δούμε, θα μιλήσω με την ομάδα, με τον πρόεδρο και θα δούμε τι θα γίνει".

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags