Facebook Pixel «Άλλο επίπεδο ο ΠΑΟ!»
| 2011-02-08 17:00:00

«Άλλο επίπεδο ο ΠΑΟ!»

«Άλλο επίπεδο ο ΠΑΟ!»

Στο γεγονός ότι ο Παναθηναϊκός του… έκλεισε, ουσιαστικά, την πόρτα της εθνικής ομάδας, αφού ήθελε να αφοσιωθεί στο «τριφύλλι», αναφέρθηκε ο Σεντρίκ Καντέ.

Ο αμυντικός από το Μάλι σχολίασε σε δηλώσεις του στον Τύπο της πατρίδας του:

«Όταν υπέγραψα στον Παναθηναϊκό, ήθελα να αφοσιωθώ στην ομάδα μου και αποφάσισα να απέχω από τις υποχρεώσεις της εθνικής ομάδας. Είναι ένα άλλο επίπεδο ποδοσφαίρου. Ήταν μεγάλος στόχος για μένα να αγωνιστώ στο Champions League. Έζησα πολύ σημαντικές στιγμές που θα με βοηθήσουν να εξελιχθώ.

Το Μάλι έχει πλέον μία πολύ νεώτερη ομάδα. Έχει να αντιμετωπίσει τις αποχωρήσεις των Σεϊντού Κεϊτά και Φρεντερίκ Κανουτέ, δύο εξαιρετικούς ποδοσφαιριστές. Τώρα έχουμε πολλούς νεαρούς ποδοσφαιριστές, αλλά και κάποιους πιο έμπειρους, όπως ο Μαχαμαντού Ντιαρά. Εγώ σκοπεύω να προσφέρω την πείρα μου στην ομάδα».

Ακόμα, αναφέρθηκε στον Τζιμπρίλ Σισέ και τον στόχο του να κερδίσει μόνιμα μία θέση στην εθνική ομάδα της Γαλλίας: «Ο Σισέ δουλεύει σκληρά με στόχο να κερδίσει μία θέση στην εθνική Γαλλίας. Έχει καταφέρει να αποφύγει τους τραυματισμούς και το πιστεύει».

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags