Facebook Pixel «Δεν κάναμε …νιάου-νιάου»!
| 2011-02-08 18:17:00

«Δεν κάναμε …νιάου-νιάου»!

«Δεν κάναμε …νιάου-νιάου»!

Ο Νικόλας Πάτερας πρόλαβε τον Σισέ και διέψευσε πρώτος το δημοσίευμα για τη συνάντηση με τον Γάλλο σταρ του Παναθηναϊκού.

Μπορεί να αναμέναμε από τον Τζιμπρίλ Σισέ να διαψεύσει το σημερινό δημοσίευμα της «Γάτας», ωστόσο ο Νικόλας Πάτερας πρόλαβε τον Γάλλο και με δήλωσή του αρνείται ότι συναντήθηκε με τον Γάλλο την Παρασκευή.

Βεβαίως, ο Νικόλας Πατέρας τοποθετείται τελευταία μόνο για να διαψεύδει δημοσιεύματα και όχι για τα θέματα του συλλόγου.

Θυμίζουμε ότι τελευταία εξέδωσε ανακοίνωση διαψεύδοντας δημοσιεύματα της «Πράσινης» και του «Derby» που ανέφεραν ότι θέλει να προωθήσει τη λαϊκή βάση στον Παναθηναϊκό, ενώ έκανε γνωστή και την παραίτησή του από το Δ.Σ. της ομάδας.

Αναλυτικά η δήλωσή του:

«Σχετικά με το σημερινό δημοσίευμα της εφημερίδας Γάτα και την «φανταστική» συνάντηση και συζήτηση που υποτίθεται ότι είχα με τον Σισέ μέσα στο σπίτι μου έχω να πω τα εξής: Ο Σισέ δεν ήρθε σπίτι μου την προηγούμενη Παρασκευή. Πριν από 20 μέρες ο Σισέ επικοινώνησε μαζί μου γιατί είχαν εκδηλώσει ομάδες του εξωτερικού ενδιαφέρον για να τον αποκτήσουν. Τον παρότρυνα να παραμείνει στον Παναθηναϊκό, προτρέποντάς τον να μιλήσει με τον κύριο Γόντικα πράγμα που και έκανε. Το δημοσίευμα είναι ψευδές και είναι φανερό ότι γίνεται προσπάθεια από κάποιους να δημιουργήσουν προβλήματα εκεί που δεν υπάρχουν, τόσο στον Παναθηναϊκό όσο και εμένα προσωπικά».
 

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags