Facebook Pixel Πρωτάθλημα... τέλος
| 2012-02-27 21:24:00

Πρωτάθλημα... τέλος

Πρωτάθλημα... τέλος

O Ηρακλής Κηφισιάς έκοψε τις μαθηματικές ελπίδες του Παναθηναϊκού για πρωτάθλημα, καθώς επικράτησε με 3-1 σετ στο Ζηρίνειο. Πλέον οι «πράσινες» στρέφονται στο κύπελλο.

Οι... πιτσιρίκες του Ζόραν Κόβατσιτς, με κορυφαίες την Ιβάνοβα και την Γιώτα, έφτασαν σε μία δίκαιη νίκη, καθώς εκμεταλλεύτηκαν το γεγονός ότι τα κορίτσια του Σπύρου Χουντουμάδη δεν βρέθηκαν σε καλή μέρα.

Ο Παναθηναϊκός μπήκε πιο δυνατά στο παιχνίδι και με όπλο το μπλοκ του κατάφερε να επιβάλει τον ρυθμό του και να πάρει το πρώτο σετ με 25-17.

Η συνέχεια όμως δεν ήταν ανάλογη. Το Τριφύλλι έμοιαζε αποσυντονισμένο έχοντας μεγάλο πρόβλημα σε υποδοχή και επίθεση. Νιέβα και Κωνσταντίνου ήταν σε πολύ κακή μέρα, ενώ η Φερέιρα πρόσθεσε μία ακόμα αρνητική εμφάνιση στο ενεργητικό της.

Η είσοδος της Καββαδία ενίσχυσε το μπλοκ του Ηρακλή Κηφισιάς, η Ιβάνοβα και η Γιώτα ανέβασαν στροφές και έτσι οι γηπεδούχες επέβαλλαν το ρυθμό τους. Μεγάλη ζημιά έκαναν με τα σερβίς τους και οι Διώτη και Καραγκούνη.

Ετσι, πήραν εύκολα το δεύτερο σετ με 25-16 ισοφαρίζοντας σε 1-1. Στοτρίτο σετ έγινε μάχη στο τέλος, όταν ενώ οι γηπεδούχες προηγήθηκαν με 24-19 λίγο έλειψε να γίνει η ανατροπή από τις πράσινες που έφτασαν στο 24-23, αλλά τελικά το έχασαν με 25-23 και την Κηφισιά να κάνει το 2-1.

Εχοντας πλέον την ψυχολογία με το μέρος τους, οι γηπεδούχες πήραν εύκολα το τέταρτο σετ με 25-15 και πανηγύρισαν μια σπουδαία νίκη.

Τα σετ: 17-25, 25-16, 25-23, 25-15

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags