Facebook Pixel Γεια σου αρχηγέ!
Ποδόσφαιρο
| 2011-02-08 20:40:00

Γεια σου αρχηγέ!

Γεια σου αρχηγέ!

Τον Φρανκ Λάμπαρντ έχρισε ο Φάμπιο Καπέλο αρχηγό της Εθνικής Αγγλίας στο φιλικό με την Δανία, εξαιτίας της απουσίας των Φέρντιναντ, Τζέραρντ.

«Είμαι πολύ περήφανος, ήταν αναπάντεχο. Είμαι καιρό μέλος αυτής της ομάδας και πλέον ένας από τους πιο παλιούς. Θα είναι μια από τις πιο υπερήφανες στιγμές στην καριέρα μου. Θα προσπαθήσω να κάνω ό,τι και με την Τσέλσι. Δεν πρόκειται να αλλάξω από το περιβραχιόνιο. Η εθνική έχει πάντα ανάγκη από ηγέτες και θα κοιτάξω να κάνω τη δουλειά μου όπως συνήθως, βοηθώντας την ομάδα», δήλωσε ο Λάμπαρντ, που για πρώτη φορά θα ξεκινήσει ως αρχηγός σε ένα παιχνίδι της Αγγλίας.

Αξίζει βέβαια να σημειωθεί ότι η τελευταία συμμετοχή του Λάμπαρντ ,ε τα «λιοντάρια» ήταν στο φιλικό με την Ουγγαρία τον περασμένο Αύγουστο.

Ο Φάμπιο Καπέλο μάλιστα δήλωσε για αυτό το γεγονός. «Μίλησα μαζί του για τους τραυματισμούς που τον ταλαιπώρησαν τη φετινή σεζόν, παρακολούθησα μάλιστα την πορεία του στα τελευταία πέντε παιχνίδια που έπαιξε και μπορώ να πω ότι έχει βελτιωθεί αρκετά. Τον είδα απέναντι στη Λίβερπουλ και νομίζω ότι έκανε ένα πάρα πολύ καλό παιχνίδι. Πιθανώς είναι πιο φρέσκος από άλλους παίκτες».
 

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags