Facebook Pixel Το Euro στη ΝΕΤ, προβληματισμός στο Μεικτό και διεργασίες για Alter
Ποδόσφαιρο
| 2012-02-29 23:01:00

Το Euro στη ΝΕΤ, προβληματισμός στο Μεικτό και διεργασίες για Alter

Το Euro στη ΝΕΤ, προβληματισμός στο Μεικτό και διεργασίες για Alter

Στην συνεδρίαση του Μεικτού συμβουλίου των συνεργαζόμενων Ενώσεων στα ΜΜΕ υπήρξε έντονος προβληματισμός για τις εξελίξεις στον χώρο και κυριάρχησε η συζήτηση για την υπογραφή νέας ΣΣΕ.

Στη συνεδρίαση μίλησε και η νομική υπηρεσία της ΕΣΗΕΑ που ξεκαθάρισε πως υπάρχει προθεσμία μόλις μέχρι τα μέσα Μαίου για την υπογραφή κλαδικής ΣΣΕ στα ΜΜΕ προκειμένου να μην ενταχθούν οι εργαζόμενοι στο μισθολογικό καθεστώς που ψηφίστηκε στη Βουλή με το νέο εφαρμοστικό νόμο.

Η αναγκαιότητα για υπογραφή ΣΣΕ στα ΜΜΕ θα αποτελέσει θέμα στο αυριανό (1/3) Δ. Σ. της ΕΣΗΕΑ που θα συνεδριάσει λίγο μετά το μεσημέρι.

Συζητήσεις για Alter
Μέσα στις αμέσως προσεχείς μέρες θα υπάρξει συνάντηση των συνδικαλιστικών Ενώσεων εργαζομένων με το Δ. Σ. που βρίσκεται στην κεφαλή του Alter, ώστε να συζητηθούν οι τελευταίες εξελίξεις και αν υπάρχει κάποια νεώτερη πρόταση της ιδιοκτησίας προς τους εργαζόμενους. Αμέσως μετά θα συνεδριάσει η συνέλευση εργαζομένων του Alter, η οποία θα πάρει και την απόφαση για τις όποιες κινήσεις.

Το αφιέρωμα στο Euro
Στην εκπομπή, EuroΝΕΤ της ΝΕΤ το ερχόμενο Σάββατο που είναι αφιερωμένη στην τελική φάση του Euro 2012 θα έχει θέματα για την Εθνική Ιταλίας, την Εθνική Αγγλίας, καθώς και για τις πόλεις που θα φιλοξενήσουν τους αγώνες, σε Πολωνία και Ουκρανία.

ΠΗΓΗ: Sport-fm.gr

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags